Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

Anica Kovač otkrila neobičnu tajnu uspjeha svog braka sa suprugom Robertom

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
02.07.2021.
u 14:40

Robert je bivšu Miss Hrvatske zaprosio na Božić 2000. godine u jednom restoranu u Leverkusenu, gdje su slavili Božić s prijateljima.

Mnogi su brakovi manekenki i nogometaša bili kratkog vijeka, a Anica i Robert Kovač jedan su od svijetlih i uspješnih primjera jer njihova ljubav traje već dva desetljeća. Robert je bivšu Miss Hrvatske zaprosio na Božić 2000. godine u jednom restoranu u Leverkusenu, gdje su slavili Božić s prijateljima. Vjenčali su se sljedeće godine 29. prosinca u Zagrebu i svadbeno slavlje su za svoje uzvanike organizirali u hotelu Westin, a brak su sklopili u crkvi Svetog Križa u Zagrebu, a vjenčao ih je fra Ivan Dotur koji je nekada bio župnik u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Berlinu. Anici je kuma bila Milovena Čičak, a Robert je za kuma odabrao Zdravka Mamića.

Par je u braku dobio troje djece; dvije kćeri, Leticiju i Viktoriju te sina Marka. Obitelj Kovač trenutačno živi u Monaku, a nedavno su u Zagrebu priredili veliko slavlje za 18. rođendan najstarije kćeri Leticije. U razgovoru za IN Magazin par je otkrio što je tajna njihova uspješnog braka.

– Ljubavi, što je naša tajna? Ne pričamo i ne viđamo se! – u šali je rekla Anica i dodala: – Kad mi netko kaže ''skupa ste 22 godine'', čini mi se nekako malo. I za 20 godina bit će mi malo ako budemo još toliko skupa. Ovaj par dijeli puno zajedničkih interesa, a sport je također jedan od njih. Anica je nekada bila izvršna predsjednica karate-kluba, a otkrila je i kako je njihova kći Leticija pokazala veliki interes za nogomet i iako ju je Anica poticala i bila je za to da se Leticija bavi nogometom, njezin suprug nije bio oduševljen ovom idejom. – Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto, zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa, fina – izjavila je Anica, a Robert je dodao kako ju je samo htio zaštiti.

VIDEO Zdenka Kovačiček: "U životu sam dobila mnogo savjeta, ali nisam im pridavala važnost"

Komentara 9

OB
Oblivion
15:43 02.07.2021.

Tajna je u financijskom blagostanju. Tko tvrdi drugačije je idiot

DU
Deleted user
15:42 02.07.2021.

Čestitam ovom zgodnom paru.

IC
icro
15:41 02.07.2021.

Super par i dragi ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije