Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica

Angelina Jolie viđena na večeri s bivšim suprugom nakon glasina o vezi s glazbenikom The Weekndom

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/7
14.10.2021.
u 15:13

Bivši supružnici zajedno su uživali u jednom restoranu na Beverly Hillsu, a nove fotografije ponovno su pokrenule glasine o njihovoj vezi nakon što je glumica već nekoliko puta snimljena u društvu glazbenika The Weeknda.

Glumica Angelina Jolie (46) snimljena je u društvu bivšeg supruga Jonnyja Leeja Millera (49). Bivši supružnici zajedno su uživali u jednom restoranu na Beverly Hillsu, a nove fotografije ponovno su pokrenule glasine o njihovoj vezi nakon što je glumica već nekoliko puta snimljena u društvu glazbenika The Weeknda.

Angelina i Miller bili su u braku od 1996. do 1999. godine, a upoznali su se na snimanju trilera "Hakeri". Prvi puta su viđeni zajedno početkom lipnja ove godine kada su fotografi ulovili Angelinu kako ulazi u Millerov stan u New Yorku s bocom skupocjenog vina, a izašla je nekoliko sati kasnije kada su ju dočekali brojni obožavatelji i fotografi. Prema pisanju stranih medija, Miller je upoznao njezine sinove, Paxa (17) i Knoxa (12) s kojima se odlično slaže.

Inače, glumica već godinama vodi mučnu sudsku bitku s bivšim suprugom Bradom Pittom (57) koja sudeći po trenutnom razvoju događaja neće biti tako skoro okončana. Osim bitke za skrbništvo nad djecom, sporne su i brojne zajedničke nekretnine. Angelina je nedavno prodala 50 posto dionica dvorca Château Miraval bez dogovora s bivšim suprugom, a najnovijim potezom uspjela se osvetiti Bradu koji ne odustaje od mučne bitke za skrbništvo nad njihovo šestero djece, a glumica je nedavno otkrila i razlog razvoda. 

- Nisam osoba koja lako donosi odluke. Trebalo mi je puno snage da se odvojim od svoje djece- ispričala je Angelina koja je papire za razvod predala pet dana nakon što je Brad pod utjecajem alkohola nasrnuo na njihovog sina Maddoxa (20).

Angelina se u  posljednje vrijeme holivudska glumica sve se češće druži s glazbenikom The Weekndom (31), a nedavno su snimljeni nakon večere u jednom restoranu u Santa Monici nakon čega su otišli u njegovu luksuznu vilu na Bel- Airu.

The Weeknd i Angelina prvi su puta viđeni zajedno u lipnju ove godine, a njihova navodna romansa iznenadila je mnoge s obzirom na to da se nije znalo da ih povezuje prijateljstvo.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije