Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama se nastavlja

Angelina Jolie osvetila se bivšem suprugu, prodala je vrijednu nekretninu koju je Brad silno želio

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
08.10.2021.
u 23:00

Glumica Angelina Jolie (46) prodala je svojih 50 posto dionica dvorca Château Miraval bez dogovora s bivšim suprugom Bradom Pittom (57). Nakon što su se odlučili razići, bivši supružnici vode mučnu sudsku bitku koja traje još od 2016. godine, a koja sudeći po trenutnom razvoju događaja neće biti tako skoro okončana.

Glumica Angelina Jolie (46) prodala je svojih 50 posto dionica dvorca Château Miraval bez dogovora s bivšim suprugom Bradom Pittom (57).

Nakon što su se odlučili razići, bivši supružnici vode mučnu sudsku bitku koja traje još od 2016. godine, a koja sudeći po trenutnom razvoju događaja neće biti tako skoro okončana.

Angelina je najnovijim potezom dodatno zakomplicirala situaciju nakon što je svoj udio od 50 posto vinarije Château Miraval koja se nalazi u sklopu istoimenog dvorca prodala Tenuteu del Mondu koji je dio grupacije Stoli. Imanje se procjenjuje na gotovo 164 milijuna dolara, a zanimljivo je da su se tamo bivši supružnici vjenčali, a potom i neko vrijeme živjeli sa svojom djecom.

Svjetski mediji prenijeli su  kako se glumica želi riješiti bivšeg supruga iz unosnog posla s nekretninama , a sve kako bi mu onemogućila zaradu u koju spada i prodaja spomenutog dvorca. Brad je optužio Angelinu  da je pokušala prodati svoj udio od 50 posto bez njegova znanja i bez da njemu ponudi pravo otkupa kojim bi postao stopostotni vlasnik zdanja, a navodno je pokrenuo i pravne korake u Luksemburgu koji su na kraju bili bezuspješni.

Angelina se tako uspjela osvetiti Bradu koji ne odustaje od mučne bitke za skrbništvo nad njihovo šestero djece, a glumica je nedavno otkrila i razlog razvoda.

- Nisam osoba koja lako donosi odluke. Trebalo mi je puno snage da se odvojim od svoje djece- ispričala je Angelina koja je papire za razvod predala pet dana nakon što je Brad pod utjecajem alkohola nasrnuo na njihovog sina Maddoxa (20).

U posljednje vrijeme holivudska glumica sve se češće druži s glazbenikom The Weekndom (31), a nedavno su snimljeni nakon večere u jednom restoranu u Santa Monici nakon čega su otišli u njegovu luksuznu vilu na Bel- Airu.

The Weeknd i Angelina prvi su puta viđeni zajedno u lipnju ove godine, a njihova navodna romansa iznenadila je mnoge s obzirom na to da se nije znalo da ih povezuje prijateljstvo.

VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:27 08.10.2021.

Bich!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije