Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najsretnija na svijetu

Angelina Jolie kao ljepotica s krilima nikad nije bila tako zastrašujuća

angelina jolie
Foto: Disney
1/5
19.03.2014.
u 15:48

Disney je pustio treći foršpan za film u kojem je Angelina Jolie utjelovila Zlu vilu, prelijepu i zastrašujuću čarobnicu, a ovog puta vidimo i njena velika crna krila

Iako su još dva mjeseca do premijere nove verzije "Trnoružice", uzbuđenje zbog dolaska filma "Maleficent" već je prilično veliko.

Disney je pustio treći foršpan za film u kojem je Angelina Jolie utjelovila Zlu vilu, prelijepu i zastrašujuću čarobnicu, a ovog puta vidimo i njena velika crna krila.

Uz Angie se u filmu pojavljuje i njezina kćer Vivianne, koju je zaposlila samo zato što je bila jedino dijete koje se nije bojalo njezina strašnog lika u fascinantnom kostimu.

– Htjeli smo da se naša djeca druže s nama, ali ne i da glume. No, druga djeca nisu ni htjela blizu mene. Trebalo nam je dijete koje me voli i koje se ne boji mojih ogromnih rogova i pandži. Tako smo zaposlili Viv – otkrila je nedavno Angelina.

Krila Maleficent, odnosno Zle vile, kriju nevjerojatnu moć, a Angelina kaže da je presretna zbog uloge.

Najsretnija sam djevojka na svijetu što sam dobila priliku da letim. Stvarno se osjećam kao da letim – rekla je Jolie.

>>Angelina morala sam zaposliti kćer jer su ostala djeca bila prestravljena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije