Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ročište u listopadu

Angelina i Brad trebali su dogovoriti detalje skrbništva, ali odnos im je opet napet zbog jedne osobe

Foto: PA/Pixsell
1/8
13.09.2020.
u 16:15

Napetost je eskalirala između Angeline i Brada i više ne dolaze na obiteljske terapije, otkrio je prijatelj bivšeg para, a navodno je za sve kriva nova ljubav Brada Pitta.

U listopadu je zakazano ročište na kojem bi se Angelina Jolie i Brad Pitt trebali konačno dogovoriti oko skrbništva nad djecom i do prije nekoliko dana djelovalo je kao da su oboje spremni dogovoriti se oko svih detalja ali situacija se iznenada promijenila nakon što su mediji otkrili novu ljubav Brada Pitta. US Weekly piše kako je ova informacija opet uzdrmala već dovoljno narušen odnos bivših supružnika i prestali ću ići na obiteljsko savjetovanje te se tenzije pojačavaju kako se bliži datum ročišta.

- Napetost je eskalirala između Angeline i Brada i više ne dolaze na obiteljske terapije - potvrdio je izvor blizak glumcima. Zadnjih nekoliko mjeseci Brad je redovito odlazio u dom Angeline Jolie u Los Angelesu kako bi provodio vrijeme s njihovo šestero djece. Točnije najviše se družio s Paxom, Zaharom, Shiloh i blizancima Knoxom i Vivienne jer njegov najstariji sin Maddox je mogao birati koliko vremena želi provesti s ocem.

Foto: REUTERS

Brad želi da djeca pola vremena budu s njim a pola s Angelinom i izgledalo je kako su konačno pronašli zajednički jezik, ali Jolie i dalje ima uvjete na koje Brad nije spreman pristati. Ona pristaje na ovakvu podjelu skrbništva pod uvjetom da djeca ne moraju živjeti u Los Angelesu. Naime, njezina želja je da se s djecom preseli u Veliku Britaniju, a Brad, koji živi u Los Angelesu želi da djeca ostanu u Americi gdje su odrastala i gdje već idu u školu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije