Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu dana kasnije

Anđelka Prpić iskreno progovorila o odnosu s bivšim suprugom nakon razvoda: 'Bit ćemo to dok smo živi'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
23.04.2022.
u 18:00

Anđelka ne govori često javno o krahu braka, samo se jednom prilikom našalila oko toga da više nema prstena na ruci.

Glumica Anđelka Prpić (37), najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, mnoge je obožavatelje iznenadila jer se razvela nakon devet godina braka. Anđelka ne govori često javno o krahu braka, samo se jednom prilikom našalila oko toga da više nema prstena na ruci.

- Zauvijek ću s čovjekom s kojim imam sina biti u najboljim odnosima. Mi smo prijatelji i roditelji i bit ćemo to dok smo živi - rekla je Anđelka za Story

Podsjetimo, mnoge je iznenadila vijest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak djelovao sretno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gdje žive sa sinom Jakšom. Iako nitko javno nije htio komentirati na tu temu, neke informacije o razvodu do medija su došle od bliskih ljudi bračnog para Prpić.

"U jednom trenutku je očito došlo do zasićenja. Svatko se trudio u svom segmentu poslovnog života dati maksimum. Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem", objasnio je blizak prijatelj para.

Anđelka i Dario jednom prilkom su otvoreno razgovarali o svim problemima i situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rješenje. Par se jako brzo dogovorio oko svih detalja i brige oko skrbništva nad sinom. Tijekom braka kupili su stan koji su planirali dati u najam, a sada su se dogovorili da u tom stanu živi Anđelka dok će Dario ostati u njihovoj obiteljskoj kući. Skrbništvo nad sinom će dijeliti i Jakša će sedam dana živjeti s majkom, a sedam s ocem.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Komentara 7

DU
Deleted user
20:50 23.04.2022.

Nebitna vijest kao i sve ostalo što je iz srbije

BS
@bserver
17:47 25.04.2022.

Meni se tako sviđa da bi se ženio za nju

PP
pajo-patak
21:12 23.04.2022.

Neka se Sevka ugleda na Anđelku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije