Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 9 godina

Anđelka Prpić dugo je šutjela, a sada prvi put progovorila o krahu braka: 'Prstena nema'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
17.11.2020.
u 18:57

Podsjetimo, mnoge je iznenadila vijest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak djelovao sretno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gdje žive sa sinom Jakšom.

Glumica Anđelka Prpić, najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, mnoge je obožavtelje iznenadila jer se razvela nakon devet godina braka. Anđelka nije puno javno govorila o krahu braka, a sada se prvi put na tu temu našalila u jednoj emisiji.

"Prvi put imam želju kupiti, nego me sramota reći, pekač za kruh. To je ovako malo i ti unutra nema što mijesiti i muljati, čekati da naraste... I naravno uvijek se sve zalijepi za zanoktice, nikad ne skinem prsten, dobro sad dao Bog pa sam razvedena i prstena nema, tako da nemam što da skidam" kazala je Prpić

Podsjetimo, mnoge je iznenadila vijest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak djelovao sretno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gdje žive sa sinom Jakšom. Kada se doznalo da se glumica i ugostitelj razvode medijima Anđelka nije htjela komentirati ništa na tu temu.
Ipak neke informacije o razvodu do medija su došle od bliskih ljudi bračnog para Prpić.

- U jednom trenutku je očito došlo do zasićenja. Svatko se trudio u svom segmentu poslovnog života dati maksimum. Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem - objasnio je blizak prijatelj para. Anđelka i Dario početkom godine otvoreno su razgovarali o svim problemima i situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rješenje. Par se jako brzo dogovorio oko svih detalja i brige oko skrbništva nad sinom. Anđelka i Dario tijekom braka kupili su stan koji su planirali dati u najam, a sada su se dogovorili da u tom stanu živi Anđelka dok će Dario ostati u njihovoj obiteljskoj kući. Skrbništvo nad sinom će dijeliti i Jakša će sedam dana živjeti s majkom, a sedam s ocem.

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Behemot
Behemot
12:46 18.11.2020.

A da si napravite rubriku "Vesti iz otadžbine" ? I prestanete zagađivati medijski prostor vijestima preko Drine?

AD
adminka
03:33 18.11.2020.

Dijete treba znati gdje mu je dom, pa je trebalo živjeti sa mamom, a slobodno odlaziti k ocu po želji.

Avatar salaso
salaso
13:18 18.11.2020.

A dobro su si to namjestili...7 dana skrbi, onda 7 dana high life...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije