Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Zvijezde pjevaju”

Ana Vilenica pjeva umjesto Ivana Hercega

Ana Vilenica
Foto: Anto Magzan/VLM
1/2
29.01.2010.
u 18:15

– Pjevala sam kao curica i potom prestala. U kazalištu mi to nije problem jer uvijek se skriješ iza lika, ali ovako, pred kamerama, neće biti lako – kaže šarmantna Ana.

"Zvijezde pjevaju”, jedan od gledateljima omiljenijih HTV-ovih showova, u ožujku počinje četvrtu sezonu prikazivanja. A u središtu su pozornosti uoči početka emitiranja zvjezdani kandidati o kojima, iako neslužbeno, naveliko cure podaci. Zasad se zna da bi pred kamerama mogla pjevati Ana Vilenica, glumica iz serije “Dolina sunca”.

Grozim se prosječnosti

– Istina je, u pregovorima sam s HTV-om, ali još nije sigurno da ću nastupiti – rekla nam je Ana, koja je u pjevačkoj ulozi showa zamijenila kolegu Ivana Hercega koji je bio prvi HTV-ov izbor. Još nedavno Ana je govorila da od pjevačkog nastupa ima tremu te da joj zbog toga titra glas, ali sada će to morati prebroditi.

– Pjevala sam kao curica i potom prestala. U kazalištu mi to nije problem jer uvijek se skriješ iza lika, ali ovako, pred kamerama, neće biti lako – kaže Ana, kojoj bi pjevački mentor trebao biti Jacques Houdek.

Osim Vilenice, u showu će sigurno nastupiti Željko Pervan. Bucmastog slavuja nismo čuli od njegova hita “Serbus, Zagreb moj”, no spreman je za svoj veliki povratak.

– Na žalost, nastupit ću – “snuždeno” je procvrkutao i nastavio:

– To “na žalost” kažem jer sam se uvijek grozio prosječnosti. A ja sam prosječnih glasovnih mogućnosti, no to ću nadoknaditi ljepotom svojeg tijela i pokreta. Da se njega pita, rado bi zapjevao “Una furtiva lagrima” ili nešto što je u molu i nosi patnju jer je i njegov život, kaže, takav. A kako se zna da će se u ulozi mentorica naći pjevačice Ivana Husar-Mlinac, Maja Blagdan, Natali Dizdar i Žanamari Lalić, Pervan je izabrao.

– Ne zna se tko će me dohvatiti, ali ja bih rado Maju Blagdan. Čini mi se da ima dobre živce – zaključio je.

U pregovorima za nastup spominju se i Davor Meštrović, Boris Mirković i Tarik Filipović.

Najbolja pod tušem

Mlada voditeljica Tamara Loos mogla bi pjevati s Markom Toljom, a glumica Ines Bojanić s Giulianom.

– Dosad sam pjevala uspavanke svojoj kćeri Katji i pod tušem i to mi se činilo OK. A mojeg supruga Davora Švajića trebate pitati kako to zvuči kada se raspjevam na tulumima – kaže Ines, koja bi najradije u showu raspalila neku pjesmu Nene Belana ili Beatlesa u svim varijacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije