Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban događaj

Ana Rucner i Duchess na spektakularnom eventu oživjeli utvrdu Forticu Karlobag

Foto: Zvonimir Ferina
1/12
15.08.2023.
u 21:09

Rucner se ukazala poput anđela na zidinama uz zalazak sunca kao savršena prirodna kulisa 600 godina stare utvrde na 3000 kvadrata u privatnom vlasništvu karlobaške Duchess uz najnoviju cruise kolekciju Duchess womens wear 2023!

Sinoć je cijeli gradić Karlobag, kako ga mještani i turisti zovu “naše malo misto” baš poput popularne televizijske serije, uživao u spektakularnom eventu koji je oživio Karlobag, gradić koji datira iz 13. stoljeća. Karlobag je postojao još u doba starih Rimljana i Grka te kroz povijest tri puta bio razrušen i svaki put ga je stanovništvo obnovilo, baš tako je sinoć ponovno oživjelo cijelo mjesto uživajući u virtuoznom nastupu Ane Rucner koja je svojim nastupom ostavila sve bez daha, te oduševila brojne goste iz Austrije i našeg poznatog komentatora Nevena Ciganovića, Anu Miščević i brojne druge! 

Foto: Zvonimir Ferina

Ane se ukazala poput anđela na zidinama uz zalazak sunca kao savršena prirodna kulisa 600 godina stare utvrde na 3000 kvadrata u privatnom vlasništvu karlobaške Duchess uz najnoviju cruise kolekciju Duchess womens wear 2023! Svilene haljine, čipkaste  u antičkom stilu uklopile su se savršeno u ambijent uz glazbu “Game of thrones “ u izvedbi Ane Rucner, styling Antuna Tina Brišara, make up Masha studio Zadar Marije Škara, frizure Nopanić Ede!

Gradonačelnik Boris Smojver, direktorica TZ Karlobag Ivanka Šegota Brujić , župan Ernes Petry bili su od iznimne pomoći u organizaciji vlasnici tvrđave Snježani Schillinger kao i cjelokupno stanovništvo i susjedi!

VEZANI ČLANCI

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije