Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u italiji

Ana Gruica pozirala u kupaćem pa otkrila skriveni detalj na svom tijelu, pratitelji oduševljeni: 'Ovo je sve'

Foto: Instagram
1/8
09.08.2021.
u 18:50

U komentarima su odmah uslijedili komplimenti na račun Aninog izgleda, ali i tetovaže.

Glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić (38) na svom je Instagramu objavila fotografiju odmora u Italiji sa suprugom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem. 

"(S)provodimo vrijeme zajedno", napisala je glumica uz selfie na kojem pozira u bikiniju dok se u pozadini vidi i Boran koji se sunča baš kao i njegova supruga. Otkrila je i kako se nalaze u Južnom Tirolu, ali i jedan skriveni detalj na svom tijelu. Riječ je o tetovaži koja se proteže preko desnog rebra, a prikazuje dječaka koji u ruci drži balone.

U komentarima su odmah uslijedili komplimenti na račun Aninog izgleda, ali i tetovaže. "Divna fotografija, prezgodna", "Top Anči", pisali su joj pratitelji. "Ali ova tetovaža je sve", zaključila je jedna od pratiteljica. 

Foto: Instagram

Glumica je ranije otkrila da je sa suprugom otputovala je na godišnji odmor u Veneciju, a na Instagramu je objavila fotografiju pokraj gondole.
- Počeo je. Zasluženi godišnji. Ne moj. Boran Uglešić ga je zaslužio. Ja sam samo jedna obična ženica u pratnji. Da čoviku nije dosadno - napisala je Gruica i dobila puno komentara svojih pratitelja, među kojima su i komentari Matije Vuice i Viktorije Rađa.

Podsjetimo, glumica i devet godina stariji liječnik prvi put su zajedno snimljeni u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije zajedno s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Ana i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav. Intimna ceremonija vjenčanja bila je negdje uz obalu, a prisutni su bili bliski prijatelji, među kojima i glumac Ivo Perkušić te obitelj. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Komentara 2

TE
TerMInator
21:27 09.08.2021.

Vito telo za .ebanje, inače ružna..

DV
Džontra Volta
07:04 10.08.2021.

Tko je ona i čime ae bavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije