Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši supružnici

Američki medij tvrdi: 'Jennifer Aniston čeka dijete s Bradom Pittom'

Foto: Profimedia
1/2
08.01.2019.
u 08:57

'Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu', tvrdi izvor magazina.

Koliko daleko su mediji spremni ići da bi prodali više časopisa, dobili više klikova ili povećali gledanost, najbolje pokazuje posljednji primjer naslovnice „US“ magazina.

Tako je spomenuti magazin objavio „informaciju“ o trudnoći Jennifer Aniston, a kao oca djeteta imenovali su njezina bivšeg supruga Brada Pitta i još dodali fotografiju ultrazvuka. "Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu", tvrdi izvor magazina.

Dok su čitatelji bili u šoku, menadžeri dviju zvijezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da ju je ova vijest vrlo uzrujala. ''Nije mogla vjerovati da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povrijeđena. Bila je u šoku kada je vidjela tu naslovnicu'', tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku s Bradom gotovo pet godina.

'Navikla je o sebi čitati razne gluposti, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog ultrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla vjerovati da se netko usudio ići toliko daleko', dodao je izvor blizak Jennifer. Magazin je uz fotografiju napisao kako su Jennifer i Brad oduvijek željeli zajedničko dijete, da nikada nisu odustali od te ideje te da su navodno jako sretni jer se to konačno događa.

Naslovnicu na kojoj je udarna vijest upravo trudnoća Jennifer Aniston možete pogledati OVDJE. 

Pogledajte video o parovima koji su ostali prijatelji nakon razvoda:



 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:30 08.01.2019.

iz istog razloga ovaj smiješni portal tu vijest prenosi. Rugala se sova sjenici.....

DI
Diesel
09:20 08.01.2019.

Jest, mala ce se zvati Jolina

IH
iron.hide.54966
09:43 08.01.2019.

U Americi više ništa neće biti isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije