Naslovnica Showbiz Hollywood

Američki medij tvrdi: 'Jennifer Aniston čeka dijete s Bradom Pittom'

'Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu', tvrdi izvor magazina.
08. siječnja 2019. u 08:57 6 komentara 27389 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/2

Koliko daleko su mediji spremni ići da bi prodali više časopisa, dobili više klikova ili povećali gledanost, najbolje pokazuje posljednji primjer naslovnice „US“ magazina.

Prvi suprug Pronađene poruke: Brad Pitt ipak je kriv za razvod Jennifer Aniston

Tako je spomenuti magazin objavio „informaciju“ o trudnoći Jennifer Aniston, a kao oca djeteta imenovali su njezina bivšeg supruga Brada Pitta i još dodali fotografiju ultrazvuka. "Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu", tvrdi izvor magazina.

Dok su čitatelji bili u šoku, menadžeri dviju zvijezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da ju je ova vijest vrlo uzrujala. ''Nije mogla vjerovati da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povrijeđena. Bila je u šoku kada je vidjela tu naslovnicu'', tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku s Bradom gotovo pet godina.

Opet ljubi Brad Pitt na koncertu viđen s novom djevojkom?

'Navikla je o sebi čitati razne gluposti, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog ultrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla vjerovati da se netko usudio ići toliko daleko', dodao je izvor blizak Jennifer. Magazin je uz fotografiju napisao kako su Jennifer i Brad oduvijek željeli zajedničko dijete, da nikada nisu odustali od te ideje te da su navodno jako sretni jer se to konačno događa.

Naslovnicu na kojoj je udarna vijest upravo trudnoća Jennifer Aniston možete pogledati OVDJE. 

Pogledajte video o parovima koji su ostali prijatelji nakon razvoda:

[video: 27086 / ]

 
Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas