Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna reciklaža

Alka Vuica napravila ono od čega mnoge žene zaziru: Na dodjelu stigla u haljini koju je nosila i prije tri dana

Foto: Zeljko Hladika/Pixsell, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
08.03.2022.
u 12:00

Modna reciklaža nije neobična pojava kada je riječ o javnim osobama, no što što definitivno jest neobično je to što se Alka u istoj kreaciji pojavila u razmaku od samo tri dana. Unatoč tome za svoj je izgled i ovog puta 60-godišnja glazbenica dobila samo komplimente.

U zagrebačkom klubu Mint club & more sinoć je održana treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a na kojoj su nagrađeni najuspješniji glazbenici u protekloj godini. Nagrade su se dodijelile u 11 kategorija prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima.

Osim dobitnika nagrade na pozornici su svoje najveće hitove izvele Tereza Kesovija, Meritas, Vanna,  Emilija Kokić, Mia Dimšić i Alka Vuica koja se u zagrebačkom klubu pojavila u upečatljivoj modnoj kombinaciji.

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Na sebi je imala prozirnu crno-bijelu haljinu s pernatim detaljima koju je kombinirala s crnim cipelama na visoku potpeticu, a u identičnom izdanju Alka se pojavila i protekli petak na drugoj polufinalnoj večeri srpskog izbora za pjesmu Eurovizije gdje je bila podrška pjevačici Mariji Mirković za koju je napisala tekst za pjesmu ‘Požuri, požuri’.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Modna reciklaža nije neobična pojava kada je riječ o javnim osobama, no što što definitivno jest neobično je to što se Alka u istoj kreaciji pojavila u razmaku od samo tri dana. Unatoč tome za svoj je izgled i ovog puta 60-godišnja glazbenica dobila samo komplimente.

Inače na sinoćnoj dodjeli Top.HR Music Awards statuom 'okrunjeni' su brojni izvođači. U kategoriji pjesma godine slavio je Gibonni s pjesmom „Kiša (Z'naab)“, muški izvođač godine je Matija Cvek, ženski izvođač, ali i ujedno nove lice godine je Albina, grupa godine je Silente, najprodavaniji domaći album (reizdanje) je „Haustor“ istoimenog benda, dok je najprodavaniji novi domaći album „Inamorana“ Tončija Huljića & Madre Badessa. Streaming singl godine je „Refužo“ grupe Dalmatino, streaming izvođač godine je Petar Grašo, a u kategoriji najprodavanijeg inozemnog albuma nagradu je odnio „Senjutsu“ benda Iron Maiden, dok je inozemni izvođač godine Dua Lipa.

Dobitnica najvećeg diskografskog priznanja - Multiplatinum Award Hrvatske diskografske udruge za jedinstveni glazbeno-umjetnički doprinos i 30 godina diskografskih dostignuća je Vanna koja nije skrivala ponos i zadovoljstvo priznanjem.

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije