Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od jeseni na RTL-u

Otkriveni članovi žirija dječjeg talent showa. Evo tko će sjediti u vrućim stolicama 'Zvjezdica'!

zvjezdice
Foto: RTL
1/6
22.07.2015.
u 07:35

O sudbinama najmlađih talenata odlučivat će žiri sastavljen od pet članova koji čine poznata imena iz domaćeg glazbenog svijeta

Od jeseni na programu RTL televizije čeka nas još jedan glazbeno-natjecateljski show. Nakon "The Voicea" i "X Factora", showova u kojem su svoje umijeće dokazali oni stariji od 18 godina, na male ekrane stižu "Zvjezdice'" u kojem će se tražiti talentirani mališani između 6 i 15 godina

O sudbinama najmlađih talenata odlučivat će žiri sastavljen od pet članova koji čine poznata imena iz domaćeg glazbenog svijeta. U vrućim stolicama tako će se naći pjevači Alka Vuica, Luka Nižetić i Vanna, glumac Enis Bešlagić te osnivač i dirigent najpoznatijeg hrvatskog djevojačkog zbora Zvjezdice, maestro Zdravko Šljivac, otkriva RTL.

U ulozi voditeljice naći će se Doris Pinčić Rogoznica, a atmosferu iz backstagea pratit će simpatična radijska voditeljica Nives Čanović.

S obzirom na to da je ovakav tip natjecanja u zemljama u regiji postigao iznimnu popularnost ne sumnjamo u jednaku popularnost i kod nas.

>>Alka Vuica i Luka Nižetić u Zvjezdicama?

>>Alka Vuica i Karma duetom promoviraju turizam grada Umaga provokativnim spotom

Komentara 2

CV
cvisic
10:47 22.07.2015.

ovi "šovovi" su samo paravan za dobre zarade producenata i onih koji sjede u žiriju.. Pa daj zamisli da baš svake godine kreće nova sezona i svaki put se nađe pregršt talenata.. evo u velikoj britaniji su pod zadnje počeli psi pobjeđivat... dosta onom koji bar malo može mućnut glavom... šta stvarno mislite da će itko od pobjednika ostvarit neku karijeru.. jedino može ostvarit 5 min slave a novce će dobit zna se ko.. oni koji su zaradili za ić u "Novi Zeland" ;)...

ĆA
ćaćaća
10:15 26.07.2015.

a žirija :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije