Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Alka Vuica i Luka Nižetić u Zvjezdicama?

Alka Vuica i Luka Nižetić
Foto: Instagram
1/4
21.07.2015.
u 08:14

Imena članova žirija showa koji će među djecom do 15 godina tražiti glazbene talente još se taje, ali čini se kako bi u svemu tome svoje prste mogli imati Alka Vuica i Luka Nižetić

U Beogradu se snima RTL-ov show Zvjezdice koji ćemo od rujna gledati pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznice.

Imena članova žirija showa koji će među djecom do 15 godina tražiti glazbene talente još se taje, ali čini se kako bi u svemu tome svoje prste mogli imati Alka Vuica i Luka Nižetić, koji su nas na Instagramu počastili fotkicama iz Beograda u kojem se ludo zabavljaju na, znakovito – snimanju.

S njima je i Nives Čanović!

>>Alka Vuica i Karma duetom promoviraju turizam grada Umaga provokativnim spotom

>>Luka Nižetić i Baby Dooks s Amsterdamom pravi su recept za razbijanje monotonije

Komentara 1

LE
LeonardS
10:49 21.07.2015.

dva spadala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije