Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALICIA SILVERSTONE

Poznata glumica razvela se nakon 13 godina braka

Alicia Silverstone
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/4
27.02.2018.
u 19:31

- Oni se još uvijek snažno vole i poštuju jedno drugo te će ostati vrlo bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastaviti nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju zajedničkog sina i ostat će ravnopravno brinuti o njemu - rekao je njihov glasnogovornik

Glumica Alicia Silverstone objavila je kako se rastavila od supruga Christophera Jareckog nakon 13 godina braka. Par je zajedno bio 20 godina, a imaju i šestgodišnjeg sina Bear Bluea.

O razvodu je javnost obavijestio glasnogovornik:

- Oni se još uvijek snažno vole i poštuju jedno drugo te će ostati vrlo bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastaviti nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju zajedničkog sina i ostat će ravnopravno brinuti o njemu, piše Eonline.

Jarecki je prije 13 godina bio glazbenik u neopunk grupi S.T.U.N., a danas vodi svoji radijski show  A Musical Journey With Christopher Jarecki.

Silverstone je šira javnost upoznala u spotovima grupe Aersomith za pjesme "Cryin'" i "Crazy", a svjetsku slavu doživjela je filmom "Clueless". Za ulogu u komediji "Miss Match" iz 2002. dobila je nominaciju za Zlatni globus.

Alicia se bori za prava životinja, te je veganka. Izdala je i dvije veganske kuharice.

Alicia Silverstone
1/6

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kruti209
20:02 27.02.2018.

rastavit će se???na proste faktore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije