Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlačni tata

Alicia Silverstone: Suprug mi je jako seksi otkako smo dobili sina

Alicia Silverstone
Foto: IPA/PIXSELL
06.07.2011.
u 08:55

Glumici je suprug Christopher neodoljiv dok u naručju drži njihova sina Beara Bluea i gleda utakmicu

Aliciji Silverstone suprug Christopher Jarecki još je privlačniji otkako su dobili sina Beara Bluea.

– Muž mi je uvijek bio jako seksi, ali sada kad ga vidim s Bearom u naručju, jednostavno mi je neodoljiv – kaže glumica. Oduvijek je znala da će Christopher biti odličan tata jer je uvijek znao izaći na kraj s njihovim psima i tuđom djecom.

– Uživam ga gledati dok drži našeg sina u naručju i gleda utakmicu, sada je zbilja potpun muškarac – oduševljena je Alicia. Maleni Bear spava s roditeljima u krevetu i uvijek leži na Alicijinim ili Christopherovim prsima.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Crollywood
13:53 06.07.2011.

Da se upišaš od smijeha! Sinčić se zove Bear Blue! Znam za jednu curu koja se zove Wednesday Greenbaum,ha,ha,ha,ha! Bogovi su uistinu pali na tjeme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije