Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Alenove izjave su jako vulgarne i s ovom izjavom je prevršio svaku mjeru

Foto: RTL
1/4
22.04.2020.
u 13:13

Mogla si pored mene hodati gola, ne bih te pogledao, ne bih te povalio nasred dnevnog boravka – izjavio je Alen Lidiji.

Lidija i Alen iz showa „Brak na prvu“ od prvog dana svog braka u ovom sociološkom eksperimentu imaju samo probleme. Svaki njihov razgovor na kraju završi svađom i uvredama, pa se taj scenarij opet ponovio. Lidija više ne može trpjeti Alanove izjave o seksu, a ova je izjava bila posebno vulgarna i uvredljiva:

1/5

- Mogla si pored mene hodati gola, ne bih te pogledao, ne bih te povalio nasred dnevnog boravka – izjavio je Alen. Lidija nije mogla vjerovati kada je čula ovako gnjusnu izjavu i odgovorila mu je: Povraća mi se od ove priče, ti si perverznjak i seksualni manijak! Na zajedničkoj večeri sinoć su se posvađali pred svima, a Lidija mi je rekla kako je tipični fejker koji je pomalo pasivno – agresivan i dodala je: - Zapravo, vučeš na mentalnog zlostavljača. Ja se tebe bojim, kad vidim taj tvoj luđački pogled, strah me što nemam neka vrata. 

- Ostali natjecatelji nisu mogli vjerovati kako ovaj par komunicira i Nadia je komentirala kako Alen nema nimalo poštovanja prema Lidiji. Natjecateljice su rekle kako je Alenovo ponašanje priprosto i vulgarno.

Ključne riječi

Komentara 2

MK
mksdk
15:02 22.04.2020.

Da rezimiramo, lik joj je rekao da joj ništa nebi uradio i ona je iz toga izvukla svoje veleumne "zaključke": "ti si perverznjak i seksualni manijak!", "Zapravo, vučeš na mentalnog zlostavljača. Ja se tebe bojim, kad vidim taj tvoj luđačkii pogled, strah me što nemam neka vrata.". I onda bi društvo trebalo prihvatiti feministički zahtjev: "optužba za zlostavljanje = osuda za zlostavljanje?" Kako da ne.

DU
Deleted user
14:01 22.04.2020.

Šokiran sam! Od jednog profesora klasične književnosti takav izričaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije