Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Alen želi izgubiti kilograme kako bi postao pjevač

Foto: RTL
1/3
14.09.2018.
u 17:24

- U prošle dvije godine primjećujem da izbjegavam izlaske i druženja zbog svoje debljine, kaže Alen koji strahuje da će imati zdravstvenih problema ako ne uzme život u svoje ruke.

Alen Abramović ima 45 godina i dolazi iz Zagreba. Ima 165 kilograma, a po zanimanju je trgovački putnik. Prijavio se u treću sezonu „Života na vagi“ kad je shvatio da nije nikakav bauk suočiti se s vagom i pokušati sam sebi pomoći.

- Glavni mi je motiv za prijavu bio taj što želim promijeniti život i njegovu kvalitetu. Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine - otkrio je Alen.

Alen kaže da njegovi prijatelji u njemu pronalaze utjehu, da voli život, ali mrzi debljinu koja ga sputava da u životu uživa punim plućima. Priznaje da oduvijek ima problema s kilogramima, a kako je dugo vremena živio u inozemstvu, hranio se nezdravo, pa je tako i nagomilao najveći broj kilograma. Alenova omiljena hrana su pizza, cheeseburger i tjestenina.

Smatra kako je sad došlo vrijeme da promijeni sve ono što ga muči te vjeruje da je u punoj snazi kako bi uspio u svome naumu i ponovno stao u odjeću u koju ne stane godinama.

- U prošle dvije godine primjećujem da izbjegavam izlaske i druženja zbog svoje debljine, kaže Alen koji strahuje da će imati zdravstvenih problema ako ne uzme život u svoje ruke. Tko zna, možda mu gubitak kilograma pomogne da ostvari dječačku želju i postane pjevač.

Irena Štetić Andrin je odrasla u Staroj Gradiški, a živi u Zagrebu. Ima 36 godina i 130 kilograma, a po zanimanju je poduzetnica. Udana je, ali nema djece i upravo ju je to motiviralo da se prijavi u 'Život na vagi'. Iako kaže da je kvaliteta njezina života odlična, želi postati majka i izgubiti kilograme, a životni joj je san zaplesati. Počela se debljati kada je njezina obitelj postala prognanička, ali je nakon završetka srednje škole uspjela reducirati kilograme i tu je kilažu održavala četiri godine. Pred kraj fakulteta, zbog stresa oko završnog ispita, kilogrami su se gomilali i otad počinju problemi.

Irena kaže kako joj je prijava u 'Život na vagi' zadnji vlak ako se želi ostvariti kao majka. Najveća su je podrška suprug za kojeg kaže da je savršen te roditelji. Vjeruje da će se nakon gubitka kilograma vratiti i plesu - svojoj velikoj ljubavi.

Magdalena Štimac iz Gospića ima 109 kilograma i 23 godine, a u 'Život na vagi' prijavila se jer želi promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kako kaže, trenutačno ravno nuli. Za sebe kaže da je inače vesela osoba, ali tvrdoglava i emotivna, no s druge strane, jako nezadovoljna sobom, što je odlučila promijeniti. I ona se, baš kao i mnogi drugi, u životu naslušala pogrdnih riječi, što također želi promijeniti.

- Mislim da je došlo pravo vrijeme za promjenu iz korijena, a isto tako želim pomoći i svojem dečku i roditeljima da smršave jer i oni imaju problema s kilogramima - objasnila je Magdalena koja sa samo 23 godine već pije tablete za regulaciju visokog krvnog tlaka.

Blogerica kojoj je velika strast kozmetika još nije ostvarila svoj san - jer nije skinula kilograme koji joj smetaju, a kada bi to ostvarila, kaže, izgradila bi samopouzdanje i lakše koračala kroz život.

- Moram priznati da mi je trenutačno kvaliteta života, blago rečeno, katastrofa. Uspjela sam izgubiti 22 kilograma, ali sam pola od toga vratila. Nema ničeg goreg od toga kad svoj tvoj trud brzo baciš u vodu. Nažalost, meni se to dogodilo - kaže Magdalena koja bi prvo željela promijeniti psihu, a zatim i fizički izgled.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:03 14.09.2018.

da, a ja moram dobiti koji kilogram kako bi postao automehaničar

AI
airbender
18:30 14.09.2018.

katastrofa kakav show, hrpa debelih ljudi pred kamerama pokusavaju smrsaviti i to zabavlja naciju, gledatelji ovakvih emisija su upitne inteligencije u najmanju ruku... dno dna, u rangu big brothera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije