Naslovnica Showbiz TV

Luka se u teškim situacijama tješio hranom i došao je do 151 kg

Luka Smoljo se u show prijavio jer su mu kilogrami postali težak teret zbog čega se ne može baviti sportom koji toliko voli.
11. rujna 2018. u 18:54 1 komentara 3831 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/4

Ivan Matas iz Solina u novu sezonu showa "Život je na vagi" prijavio se jer smatra da je došlo vrijeme za promjene. Po zanimanju je elektrotehničar, ima 25 godina, oženjen je i ima kćer i ne želi da ga kilogrami sputavaju u igri s kćeri, a i rado bi ponovno zaigrao nogomet.

Dar Šprajc se pohvalio novom 'pilom', a obožavatelj uzvratio: 'Skidaj kilograme!'

 U "Život na vagi" odlučio se prijaviti potaknut uspjesima prijašnjih kandidata. Ivan ima 155 kilograma, a počeo ih je gomilati kada je u srednjoj školi pao razred, no nikada nije imao dovoljno motivacije skinuti ih i poboljšati zdravlje. Smatra kako je došlo vrijeme za promjene i ne želi da ga kilogrami više sputavaju u igri s kćeri. U osnovnoj školi trpio je, kaže, uvrede zbog viška kilograma.

Zbog prekomjerne težine nikada se nije mogao baviti nogometom koji jako voli. Priznaje da roditeljima zamjera što nisu više bili uz njega u borbi protiv viška kilograma, a najviše se srami kad dođe na plažu pa svi bulje u njega. Omiljena su mu hrana krumpir i miješano meso.

Novi izgled Barbara iz 'Farme' drastično se promijenila, izgubila je 20 kilograma

Luka Smoljo se u show prijavio jer su mu kilogrami postali težak teret zbog čega se ne može baviti sportom koji toliko voli. - Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali sam prestao zbog brige i kilograma, rekao je te dodao da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi.

Luka ima 27 godina i 151 kilogram, dolazi iz Zagreba i nije u vezi. Za prijavu u "Život na vagi" motivirali su ga prijašnji kandidati i njihovi uspjesi.

Život na vagi Život na vagi 'Život mi se sveo na spavanje i jedenje iz dosade, a nikako se ne mogu pokrenuti'

- Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali prestao sam zbog brige i kilograma, priznaje Luka dodajući da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi.

Za sebe kaže da je veseljak, uvijek spreman za rad koliko god on bio težak. Voli druženja s prijateljima i to ga usrećuje, a želio bi proputovati svijet i upoznati različite kulture. Iako kaže da je jako zadovoljan svojim životom i podrškom koju ima od obitelji, volio bi smršavjeti kako bi bez problema mogao kupovati odjeću koja mu se sviđa te kako se ne bi morao brinuti o zdravlju.

Život na vagi 'Zbog debljine ne mogu postati majka i strah me da ću umrijeti mlada'

Kilogrami su mu se počeli nakupljati nakon što je u svim teškim i tužnim trenucima utjehu tražio u hrani. Ističe da su mu život i gomilanje kilograma obilježile svađe roditelja koje je često morao slušati, a koje su ga jako pogađale, pa kad god bi bio depresivan - posezao bi za hranom. U nekoliko je navrata izgubio veći broj kilograma, ali ih je brzo vratio. Smatra da bi bolje prošao u životu da je mršaviji, a dosad bi možda našao i svoju srodnu dušu te zasnovao obitelj.

- Uvijek mi je želja bila upoznati curu kojoj ću se sviđati takav kakav jesam, zaključio je Luka.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša