Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio i zašto

Alen iz 'Života na vagi' dobio je alergiju: To se događa nakon što sam smršavio

Foto: Instagram
1/8
03.06.2019.
u 10:34

Alen Abramović na Instagramu je objavio fotografije na kojima se vidi kako je dobio osip po ruci i objasnio je kako se osip pojavio nakon isprobavanja odjeće u jednoj trgovini.

Alen Abramović pobjednik je zadnje sezone showa "Život na vagi" i na svojim društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije iz teretane i s druženja s bivšim članovima showa, ali ovaj put je preko Instagram storyja objavio loše iskustvo nakon isprobavanja odjeće u jednoj trgovini.

Naime, nakon isprobavanje odjeće dobio je alergijsku reakciju i to nakon što je isprobao jednu traper jaknu.

Foto: Instagram Asos

– Upravo sam isprobao traper jaknu u trgovini i ovo se dogodilo. To mi se stalno događa otkako sam smršavio – napisao je Alen uz
fotografiju na kojoj pokazuje osip na ruci.

Nakon toga dobio je dosta poruka svojih pratitelja koji su s njim podijelili slična iskustva i na temelju toga Alen je zaključio sljedeće:

– Roba po dućanima je direktno sa skladišta i prepuna je prašine i grinja. A reagiram više u odnosu na prije dok sam bio debeo zato što mi je tanja koža.

Komentara 2

ZA
zagora
10:50 03.06.2019.

ovakve informacije u pitanju je PAMET NA VAGI!

LI
liliZG
15:51 03.06.2019.

sine moj , provjeri si ti imunitet, samo je on zadužen za alergije i gen koji nosiš od prije,... eto ja sam naslijedila gen , a onda nakon par opakih stresova, kolabirao organizam , alregijska asma i križne alergije na hranu, ... podignula sam imunitet i reakcije su mi se smanjile ali na žalost na hranu ostanu i to je to.... nije tebi koža tanja ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije