Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Ricov

Poznati detalji pogreba pjevača iz Zadra koji je preminuo u 38. godini života

Foto: Instagram, Promo, Screenshot
1/9
06.02.2024.
u 10:38

Prošlu nedjelju domaću javnost iznenadila je vijest da je preminuo zadarski pjevač David Ricov, a sada su otkriveni detalji pogreba koji će se održati 7. veljače.

Prošlog je tjedna domaće medije i javnost iznenadila vijest kako je u dobi od samo 37 godina iznenada preminuo zadarski pjevač David Ricov. Kako piše Zadar News, Ricovu je prošle nedjelje pozlilo za vrijeme ručka u Poljani na otoku Ugljanu. Unatoč tome što su odmah pozvali hitnu pomoć koja je odmah izašla na teren, nije mu bilo spasa. Sat vremena su mu pokušavali pomoći, nažalost bezuspješno.

 Iza njega je ostala neutješna supruga Katarina Ricov, koja je po struci kozmetičarka te ima svoj salon kojeg je vodila s pokojnim suprugom Davidom. Iz spomenutog salona oglasile su se i njegove djelatnice koje su iznijele riječi utjehe. "Tužnim srcem objavljujemo iznenadni gubitak našeg voljenog Davida Ricova, voljenog prijatelja i šefa, počivao u miru Božjem.

Tvoje cure iz salona", napisale su iz na društvenoj mreži Instagram. Zatim su dodale: "Zbog smrtnog slučaja u obitelji odgađaju se svi termini kod naše Katarine u periodu od 5. veljače do 9. veljače", poručili su na profilu salona. 

 

Foto: Instagram, Promo, Screenshot

 

VEZANI ČLANCI: 

 

U medije je nakon dva dana procurila i osmrtnica te je otkriveno kada će glazbenik biti ispaćen na vječni počinak.

"Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4. veljače 2024. godine prerano nas napustio naš voljeni David Ricov. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu, 7. veljače 2024. godine na mjesnom groblju na starom Bokanjcu u Zadru u 15 sati. Ožalošćeni: supruga Katarina, baka Meri, teta Žaklina i Davor, otac Elvir, brat Božo, sestra Patricija, Jasmina, baka Stipa Pere te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci. Počivao u miru Božjem", piše u osmrtnici.

 

Foto: facebook

 

David Ricov od djetinjstva se bavio glazbom, a karijeru je započeo pjevajući sa starijim kolegom Bepom Matešićem. David je bio zaposlenik Narodnog muzeja u Zadru. Prvu solističku pjesmu objavio je 2012. godine pod nazivom "Di vitar ljubi maslinade". Jedan od posljednjih glazbenih spotova koje je objavio bio je za novu pjesmu "300 ludih svatova".

 

VIDEO: 'Optužnica je protiv mene podignuta u rekordnom roku, ja nisam imala 'radost' koja će mi pomagati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije