Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Aleksandar Stanković na zanimljiv način najavio novog gosta: 'Nije gej, al' je okej'

Aleksandar Stanković
Foto: HRT
1/8
14.09.2022.
u 10:16

U nedjelju će u emisiji gostovati Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, a gledatelji su pohvalili njegov izbor, napominjući kako je on jedini kritizirao protjerivanje Hrvata iz Vojvodine 90- tih

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" objavio je na Facebooku kako mu je idući gost Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine.

"Nije gej, al je okej", zanimljivo je najavio svog gosta Stanković i dobio puno pozitivnih komentara.

"Ako je to budući gost, već ga je i ranije trebalo pozvati. Jedini je kritizirao protjerivanje Hrvata iz Vojvodine 90- tih", napisala je jedna gledateljica.

"Zanimljiva osoba, političar ko političar.. govori to kaj govori.. zabavlja publiku kod Marića.. Većina sunarodnjaka ga ne voli zbog stava o Putinu, Rusiji, Kosovu, Crnoj Gori, pravoslavnoj crkvi..ne podržava ratne zločince..itd itd", poručio je drugi gledatelj. 
Podsjetimo, Stanković je nedavno počeo 23. sezonu emisije "Nedjeljom u 2", a u nedavnom intervjuu za Večernji list govorio je o emisiji, ali i o tome osjeća li zasićenje.

- Uvijek sam se rukovodio time da treba biti ustrajan u poslu koji radiš i zato sam odbijao ponude da krenem u neke druge izazove. Dobri intervjueri ponekad cijeli život vode jednu emisiju. Ne kažem da će to tako biti sa mnom, ali za sada me još uvijek u ovom poslu drži izazov da razgovaram s ljudima. Pred svaku emisiju imam tremu. Svaki gost mi je na neki način radost. Kada to tako više ne bude, morat ću otići. Da, osjetim zasićenje poneki put, ali onda dođe sljedeća emisija, novi gost koji još nikada nije bio i sve s leptirićima u trbuhu kreće iznova, kazao je Stanković. 

VIDEO: Kraljica je zamalo ubijena u Australiji, tajili su to 40 godina, a zna se i zašto 

Ključne riječi

Komentara 4

PR
Propitivač
11:45 14.09.2022.

Kome se da trovati Stankovićem u nedjelju popodne? Radije ću pogledati Mrs Marple ili Jamesa Bonda po trideseti put

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:56 14.09.2022.

Za nas, ako zelimo citati svaki clanak na portalu VL-a, valja platiti pretplatu. Za ovog Stankovica, reklama za njegovu emisiju svaki tjedan, besplatno!

LI
Liberalčić
11:23 14.09.2022.

Sljedeću nedjelju - Vojislav Šešelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije