Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije izborila finale

Albina se nakon neuspjeha oglasila na Instagramu: 'Sve se događa s razlogom'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/10
19.05.2021.
u 09:29

Nakon što je ostala bez finala kazala je kako nije razočarana, a nešto kasnije svojim se pratiteljima obratila i putem Instagrama.

Iako pozitivni komentari na njezin nastup stižu sa svih strana svijeta, Albina Grčić s pjesmom ''Tick-Tock'' sinoć nije uspjela izboriti finale Eurovizije u Rotterdamu. Nakon što je ostala bez finala, kazala je kako nije razočarana, a nešto kasnije svojim se pratiteljima obratila i putem Instagrama. 

"Jesmo li vas rasplesali? Pa, to i jest najvažnije. Šaljemo vam puno pozitivne energije i hvala vam za ljubav koju nam šaljete. Sve se događa s razlogom. Ne mogu dočekati da vidim što mi donosi budućnost", napisala je Albina u opisu fotografija s pozornice Ahoy Arene. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Ispod objave odmah su se zaredali komentari obožavatelja, a podršku su mladoj Splićanki dale i neke kolegice. "Naklon do poda", napisala joj je Franka Batelić. Objavu je komentirala i Zsa Zsa. "Ma idemo sad polako Europica, pa Amerikica pa global", napisala joj je Zsa Zsa. "Najponosnija, tek krećeš, a već si sve zapalila", dodala je koreografkinja Helena Janjušević.

Podsjetimo, nakon što se nije plasirala u finale ovogodišnjeg Eurosonga, iz Rotterdama se videoporukom javila Albina. – Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili, bili smo "brutalni" i to je najbitnije. Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje. Stvarno smo sretni. Iduće godine Dora će imati show koji svijet nije vidio – kazala je Albina. 

Nakon polufinala na Facebooku se javio i autor pjesme "Tick-Tock" Branimir Mihaljević, koji se zahvalio na podršci. "Toliko sam ponosan. Albina, cijeli tim i sve što smo zajedno u posljednjim mjesecima napravili da Vam to ne mogu riječima opisati. Siguran sam da smo zaslužili večeras proći u finale.  Primali smo sve vaše poruke i svu dobru energiju koju nam šaljete. Ne pamtim ovakvo zajedništvo oko jedne pop pjesme. ️ Hvala HRT-u i Universal Music Hrvatska na podršci u svim segmentima. Srce ko kuća", napisao je Mihaljević. Inače, u finale  iz prvog polufinala idu Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Foto: Instagram
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

Komentara 11

DU
Deleted user
10:28 19.05.2021.

parada kica i neukusa u svakom pogledu, cak i ne mislim na kostim u kojem izgleda kao pajac.

FR
frižider
10:16 19.05.2021.

Kad plagiraju onda uzmu drugo ime ova ni to. Koma

SC
schteff
10:37 19.05.2021.

bačen novac. mala nije ništa posebno. prosjek. nekad je eurosong bio jači od san rema. danas je jad i bijeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije