Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Albina objavila poruku podrške svom dečku nogometašu koji se teško se ozlijedio i mora na operaciju

Zagreb: Europski kup nacija, Hrvatska - Malta
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
10.08.2022.
u 19:49

Uz fotku s terena na kojoj se Ivan previja od bolova na travnjaku, Albina je samo kratko napisala: -Možeš ti to.

Pjevačica Albina Grčić(23) na društvenim je mrežama poslala poruku podrške ozlijeđenom dečku, igraču Hajduka Ivanu Ćalušiću(23). Uz fotku s terena na kojoj se Ivan previja od bolova na travnjaku, Albina je samo kratko napisala: -Možeš ti to. Sliku je objavila na svom Instagram profilu

On je, inače trenutačno na posudbi u Radomlju, slovenskoj filijali Bijelih. Iz kluba su potvrdili da je nogometaš ozlijedio prednje križne ligamente desnog koljena. Brzo će biti operiran, a nakon toga slijede mjeseci oporavka. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Albina su mnogi osim po pobjedi na Dori zapamtili i po sudjelovanju u showu  'Ples sa zvijezdama'. Tamo je nastupala s plesačem Marijem Ožboltom.

Nakon što su ispali, priznali su da se nisu dobro slagali i da je sve bila gluma za kamere.

- Zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga - rekla je tad pjevačica.

- Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija… - zaključili su oboje tada, a Albina se nije pojavila niti u finalnoj emisiji kada su se okupili svi natjecatelji koji su ranije ispali. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije