Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči Eurosonga

Albina objavila novu verziju Tick-Tocka, javljaju joj se ljudi iz inozemstva: 'Ovo je za pobjedu'

Foto: Instagram
1/5
25.04.2021.
u 13:33

"Ovo je odlično", "Svaka čast", "Ideš do pobjede", "Definitivno si favorit ove godine", nizali su se komentari obožavatelja iz Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Splićanka Albina Grčić trenutno je u potpunosti okupirana pripremama za odlazak na Eurosong. Albina će Hrvatsku predstavljati u nizozemskom Rotterdamu za manje od mjesec dana s pjesmom 'Tick-Tock'. Odmah nakon pobjede na Dori Albina je otkrila kako postoji nekoliko verzija pjesme, no i da još nije odlučeno s kojom će nas predstavljati na Euroviziji. Svoje je pratitelje na društvenim mrežama sada iznenadila verzijom koju do sada nisu čuli. - Nadam se da će vam se svidjeti - poručila je Albina uz video koji je sudeći po komentarima oduševio njezine pratitelje. 

"Ovo je odlično", "Svaka čast", "Ideš do pobjede", "Definitivno si favorit ove godine", nizali su se komentari obožavatelja iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Poruke podrške pristizale su joj iz Španjolske, ali i Turske. "Pobjednica! Šaljemo ti 12 bodova iz Turske", napisao joj je jedan od pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Podsjetimo, nedavno je objavljen raspored svih natjecatelja na Eurosongu. Naša Albina u prvoj polufinalnoj večeri koja se održava 18. svibnja nastupat će deseta. Albina nam je nedavno otkrila kako je uoči nastupa na Dori imala samo jednu misao na umu.  - Treba zadovoljiti naš narod! Mi znamo biti dosta teški i često se dijelimo, po mom mišljenju. Međutim, čini mi se da smo se po prvi puta nakon dugo vremena ujedinili i to mi imponira jer predstavljam Hrvatsku - ponosno je rekla.
 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije