Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AL DINO

Bosanski pjevač otvorio dušu: 'Bivša supruga prebila me ko' vola u kupusu'

Al Dino
Foto: Facebook
25.01.2018.
u 12:18

– Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj – dodao je Dino, koji je uz zahtjev za razvod protiv supruge podnio i kaznenu prijavu.

Poznati bosanski pjevač Al Dino progovorio je u iskrenom intervjuu za srbijanski Blic o zlostavljanju koje je doživio od bivše supruge, novinarke Arduane Pribinja-Kurić. Kako je kazao, Arduana ga je zlostavljala fizički i psihički.

– Jedne večeri sasvim normalno doveo sam sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želio ići k majci. Nakon toga uslijedio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao i u fizički obračun. Arduana me čupala za kosu i udarala, doslovno mogu upotrijebiti opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu" – rekao je Al Dino i dodao kako mu je najteže palo jer su sinovi to gledali i vrištali od plača u pokušaju da smire roditelje.

Pjevač ističe da je odgojen tako da nikada i ne pomisli na to da fizički nasrne na ženu, pa se zbog toga nije branio, ali ju je preklinjao da stane i pokuša se urazumiti zbog djece.

– Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj – dodao je Dino koji je uz zahtjev za razvod protiv supruge podnio i kaznenu prijavu.

– Odluku o razvodu donio sam kada sam doznao da je moja supruga imala aferu s američkim novinarom Casseyjem Kauffmanom, koji je s njom radio na pripremi programa Al Jazeere. Kada sam otkrio njihovu romansu, odmah sam donio odluku da se rastanemo – rekao je Dino.

S druge strane, voditeljica tvrdi kako je i ona podnijela kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje i klevetu.

– Kad smo se tog dana čuli telefonom, rekao mi je da će dovesti djecu na benzinsku pumpu oko pola šest ujutro, a prethodno ih je bez dogovora sa mnom uzeo iz dnevnog boravka. Tijekom razgovora vrijeđao me i to pred djecom čiji se žamor čuo preko telefona. Psovao mi je mrtvu majku i njene kosti u grobu. Kada je došao, predao mi je jedno dijete, dok je stariji sin ostao u autu, a Al Dino tvrdio je kako ne želi k meni. Pošla sam za njim, otvorila zadnja vrata automobila i ušla da uzmem Haruna, ali on je u tom trenutku pokrenuo automobil. Vrištala sam da zaustavi auto i zapomagala da nam je drugo dijete ostalo samo na ulici. Pokušala sam ga spriječiti da se odveze. Istina je da sam ga čupala i grebla, ali to je bila prirodna reakcija majke kojoj je život djeteta bio ugrožen. Uza sve to, nikada ga nisam prevarila i priče koje se provlače kroz medije zaista me bole – rekla je Arduana.

Pjevač i novinarka rastali su se nakon dvije godine povlačenja po sudovima. Djeca su pripala majci, a Al Dino plaća alimentaciju od 400 eura mjesečno. Arduana je ostala bez prava na pola imovine budući da je stečena imovina bila uknjižena na Dinova oca.

Al Dino
1/6

 

Komentara 9

DU
Deleted user
14:48 25.01.2018.

Sad ispade da je Dino Merlin otac od Al Dina, koja je budala pisala ovaj clanak ??? .....................vidi ove gramatike 'Bivša supruga prebila me je ko' vola u kupusu' ..........................ne pise se ko' nego k'o .........vole !!!

MA
Matertisekaramelizira
12:31 25.01.2018.

Al who?

RI
rikavac
18:37 25.01.2018.

A ko je doticni? Jel on bitan lik za Hrvatsku i za hrvatski drustveni zivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije