Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CELINE DION

Obožavateljica na koncertu skočila na pjevačicu, ona oduševila reakcijom

Celine Dion
Foto: Screenshot
1/7
10.01.2018.
u 20:51

- Reći ću ti nešto. Drago mi je da si došla na koncert i popela se na pozornicu. Drago mi je id a si mi došla tako blizu - rekla Celine obožavateljici koja je doslovno obgrlila nogama, a Celine je na to počela pjevati: "volim te, i ti voliš mene".

Pijana obožavateljica skočila je na Celine Dion tijekom njenog koncerta u Las Vegasu proteklog vikenda, a pop zvijezda je sve iznenadila svojom smirenošću.

- Reći ću ti nešto. Drago mi je da si došla na koncert i popela se na pozornicu. Drago mi je id a si mi došla tako blizu - rekla Celine obožavateljici koja je doslovno obgrlila nogama, a  Celine je na to počela pjevati: "volim te, i ti voliš mene".

Zaštitar je pokušao maknuti veselu obožavateljicu, a ona je rekla kako je stvar pod kontrolom.

- Mogu li te dodirnuti - rekla je Celine i uhvatila obožavateljicu za ruku, a ona je zatim počela pjevati s njom.

Na kraju su zaštitari ispratili pijanu obožavateljicu van pozornice, a Dion se zahvalila publici jer su strpljivo čekali da se situacija sredi.

- Hvala vam, 2018. godina je. Pomolimo se i napravit ćemo promjenu - rekla je Celine, koja je nakon tog koncerta morala zbog viroze otkazati preostalenastupe ovog tjedna.

Celine Dion
1/34

Komentara 2

DU
Deleted user
23:41 10.01.2018.

ova je zasigurno dvosplac,pa prema potrebi mijenja alate

Avatar Ada
Ada
21:41 10.01.2018.

Celine je izvrsna pjevačica, ali i divna i topla osoba. Usprkos životnim tragedijama, ispunjena je duhovnim mirom koji iz nje zrači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije