Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan-kuhaj!

Ajngemahtec i kobasice sa zeljem Gretiću povisili tlak

3,2,1-kuhaj
Foto: Promo foto National Geographic
26.02.2015.
u 07:24

Kandidati showa „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ su uspjeli doći do sredine zagrebačkog tjedna, no umjesto da se njihovo kulinarsko umijeće iz dana u dan popravlja, oni kuhaju sve lošije

Osim što ta činjenica utječe na njihovo samopouzdanje i otežava im put do titule najboljeg kuhara amatera, loše utječe na zdravlje članova žirija!

Tomu Gretiću je zbog nerviranja skočio tlak, a Tomislav Špiček je, kako bi došao k sebi, posegnuo za tabletama za smirenje. A za sve su krivi ajngemahtec i kobasice sa zeljem. Kandidati su ponovno mogli birati što žele kuhati, a neki jurišanje do stola prepunog namirnicama nisu najbolje iskoristili. Gotovo svima je nedostajala neka namirnica, nisu slušali savjete žirija, a neki su servirali sirovu hranu.

-Ljudi nisu navikli dobro jesti, to je problem- smatra Duška. Ivana je kritiku najteže podnijela, Blaženki su skoro krenule suze na oči, a jezikovu juhu su dobili i Roberto i Davor. Hoće li se trgnuti pri kraju tjedna i tko će završiti u duelu, a na posljetku i morati napustiti show, doznat ćete večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

>>Znate li legendu o nastanku tripica?

>>Gretić dobio slom živaca zbog Ivanove fritaje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije