Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALA

Adele otkrila što je najvrjednije što posjeduje: Ima uokvirenu žvakaću popularne pjevačice

Adele
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/15
22.10.2021.
u 23:15

- James Corden, koji mi je prijatelj, a koji radi emisiju Carpool Karaoke, znao je koliki sam obožavatelj Celine. Kad je gostovala u njegovoj emisiji, natjerao je da ispljuje žvaku u komad papira i uokvirio mi je. I to je moj najcjenjeniji posjed! - ispričala je kroz smijeh te tako otkrila kolika je obožavateljica Celine Dion.

Pjevačica Adele (33) ne skriva da je veliki fan svoje kolegice Celine Dion, a najnovijim priznanjem o svojoj dozi obožavanja šokirala je sve. Naime, Adele je intervjua za Vogue priznala da je najcjenjenija stvar koju posjeduje upravo uokvirena žvakaća guma pjevačke dive. „James Corden, koji mi je prijatelj, a koji radi emisiju Carpool Karaoke, znao je koliki sam obožavatelj Celine. Kad je gostovala u njegovoj emisiji, natjerao je da ispljuje žvaku u komad papira i uokvirio mi je. I to je moj najcjenjeniji posjed!", ispričala je pjevačica kroz smijeh. Otkrila je i da je pjesma Celine Dion 'My Heart Will Go On' izvedba koju je ona najviše obrađivala. 

Koliki je obožavatelj Celine Dion, Adele je pokazala i 2018. godine kada je otišla na koncert svoje omiljene pjevačice. Da je obožavanje obostrano potvrdila je i Celine koja je tada objavila da joj je drago da je Adele došla te da je jako voli.

Inače, Adele je davala intervju za Vogue u popularnoj formi '73 pitanja', a povod za intervju je Adelina nova pjesma 'Easy On Me' koju je objavila prije nekoliko dana. 

VIDEO Strašna tragdeija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucnjem iz rekvizita ubio snimateljicu i ranio redatelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije