Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio informacije

Adam iz 'Braka na prvu' otkrio spol bebe, ali i kada će Goga roditi

Goga i Adam
Foto: instagram
1/11
03.09.2021.
u 15:23

Adam je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu. Potvrdio je ponovno da je Goga opet trudna, a otkrio je i spol bebe.

Nakon što su se bivši sudionici 'Braka na prvu' Adam Kromer i Gordana Marelli vjenčali, Adam je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu. Potvrdio je ponovno da je Goga opet trudna, a otkrio je i spol bebe. 

Napisao je da će beba na svijet doći početkom 2022. godine, te da je ponovno riječ o dječaku. 

"Noel će uskoro dobiti brata" napisao je Kromer.

Foto: Instagram

Inače, Adam i Gordana su se prije nekoliko mjeseci doselili u Zadar, a razlog selidbe je bio Gordanin stariji sin koji u Zadru ide u školu. Par zajedno ima sina Noela koji ima jednu godinu.

Podsjetimo, par se upoznao na snimanju showa 'Brak na prvu', ali ih stručnjaci nisu uparili na setu. Gordana je bila 'udana za Dejana Vukobratovića, a Adam "oženjen" Nikolinom Tutić. Adam i Gordana su se počeli družiti, a nastavili su i nakon snimanja showa te su ubrzo započeli i zajednički život.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

 

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:23 04.09.2021.

Što su radili da su dobili bebu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije