Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ PROSVJEDIMA

Aca Lukas ipak nastupio na Barbarincu: 'Poštujem braniteljske udruge'

Zagreb: Aca Lukas nastupio u Areni Zagreb
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/8
25.07.2023.
u 08:24

- Otišao sam pjevati bez straha. Poštujem svakoga tko ima drugačije stavove, pa tako i braniteljske udruge. Imam puno poštovanje za sve braniteljske udruge u Hrvatskoj, nemam nikakav animozitet prema njima. Mislim li isto kao oni? Nije na meni da dajem takve izjave. Ja sam prvenstveno pjevač koji širi ljubav i prijateljstvo svojom glazbom, kazao je Lukas

Nakon što su se nedavno braniteljske udruge pobunile zbog koncerta srpske pjevačice Jelene Karleuše na otočiću Barbarincu kod Trogira, njen je koncert otkazan, a mislilo se kako će na istom mjestu otkazati i koncert Ace Lukasa. No, on je ipak nastupio na Barbarincu. 

- Bilo je fenomenalno! Prošlo je sve u najboljem redu, bez problema, a publika me primila odlično, kao i svugdje gdje sam dosad nastupao, kako u Hrvatskoj, tako u regiji. Doživio sam jedno predivno gostoprimstvo, lijepo sam se osjećao, zaista! Idem tamo gdje me ljudi vole i zovu, a to sam tu večer osjetio na Barbarincu, kazao je pjevač za Slobodnu Dalmaciju. Uskoro ga očekuju i nastupi u Splitu i Šibeniku a 1. kolovoza će iz Splita sa Zapadne obale isploviti luksuzna jahta na kojoj će od 22:00 do tri ujutro glazbenik zabavaljati goste.

VEZANI ČLANCI: 

- Otišao sam pjevati bez straha. Poštujem svakoga tko ima drugačije stavove, pa tako i braniteljske udruge. Imam puno poštovanje za sve braniteljske udruge u Hrvatskoj, nemam nikakav animozitet prema njima. Mislim li isto kao oni? Nije na meni da dajem takve izjave. Ja sam prvenstveno pjevač koji širi ljubav i prijateljstvo svojom glazbom, kazao je Lukas.

Podsjetimo, organizatori su kazali kako su otkazali koncert Jelene Karleuše iz sigurnosnih razloga, premda je ona prijašnjih godina više puta nastupala u Hrvatskoj.

Oko svega se oglasila i sama pjevačica koja je poručila da je razlog otkazivanja "šokantan i sramotan". 

"Ovakve stvari u 21. stoljeću? Primitivizam. Rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi. Neka nas glazba spaja. Volim vas", poručila je glazbenica. 

VIDEO: Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu noć sam probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja' 

Komentara 7

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:01 25.07.2023.

Aca Lukas ipak nastupio na Barbarincu: 'Poštujem braniteljske udruge iz Beograda, Vukovara i Srebrenice'

Avatar Idler
Idler
09:00 25.07.2023.

A če na tej jahti popevat vu opanki z držačimi naprej i z mangupskom šajkačom ?

DU
Deleted user
11:07 25.07.2023.

Od Magi i EKV dogurasmo do Ace,Brene,Karleuše i šerijatskih udruga? Tko kom može odredit što će slušat i pjevat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije