Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić otkrila kako je provela vikend: 'Nakon dugo vremena smo imali taj luksuz'

Foto: Instagram
1/20
25.07.2023.
u 07:45

Glumica je otkrila što je radila tijekom nekoliko posljednjih dana te kako se provela.

Glumica Marijana Mikulić (41) na svojem je Instagram profilu otkrila kako je provela protekli vikend. Naime, Marijana je podijelila fotografiju sa sinom te u opisu otkrila što su radili proteklih nekoliko dana.

- Tatin poslovni sastanak pretvorio se u cjelovečernje druženje dvije obitelji, a onda i dvodnevni boravak u ovom predivnom kampu u kojem su nas ugostili naši domaćini. A nas dvoje samo s jednim djetetom. Nakon duuugo vremena smo imali taj luksuz! Mogu Vam reći da je more/putovanje s jednim djetetom kao s nijednim! Iako je spektar izazovan na tisuću načina, puno je jednostavnije go with The flow kad je Jaki sam.  Ovo je jedna od svega par fotki jer nismo stigli baviti se time, pa nek ostane zabilježeno - napisala je, a u komentarima su joj mnogi pratitelji poručili: 'Uživajte". 

Inače, Marijana sa suprugom Josipom ima trojicu sinova, a Jaki je najmlađi. Glumica često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke, a nedavno je tako otkrila kako su uselili u kuću koju su kupili prošle godine te koju su adaptirali.

-  Prva noć u kući, Godina i osam mjeseci otkad smo dali kaparu. Godina dana od upisa vlasništva. 11 mjeseci otkad su moj tata i Josip sve razbili i riješili se sve šute. Devet mjeseci otkad su prvi majstori ušli unutra. Još par dana nema tople vode. Čekamo službeno puštanje . Bilo je majstora koji su zavlačili. Bilo je onih koji su 'fušarili'. Al ima i onih koji su bili top. I još ne daju da dalje dajemo njihove brojeve jer su zatrpani poslom (kakvo čudo, stvarno odlični ljudi i majstori). Zasad samo ova slika jer smo u koferima, paketima, vrećicama. Aliiii....Dijete u bazenu u vrtu. Majka briše kuhinju, otac grabi lišće po vrtu. Našoj sreći nema kraja. Živjeli vi meni! - napisala je glumica pored fotografije na kojoj je nazdravila s pivom u ruci. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, suprug i ona prije kupnje kuće na kredit, prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina, a pratiteljima je često pokazivala kako adaptacija napreduje i tako im odgovarala na pitanja. S pratiteljima na društvenim mrežama tijekom mjeseci, glumica je pokazivala kako su se pakirali iz stana u kojem su živjeli te podijelila neke uspomene koje su nastale u tom stambenom prostoru. Od kolovoza prošle godine glumica je povremeno s pratiteljima dijelila kako napreduju radovi na novoj kući.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije