Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oriđiđi Video Awards

24sata prvi u Hrvatskoj nagrađuje najoriginalnije videe u metaverseu

Oriđiđi Video Awards
03.06.2022.
u 14:54

U prvom metaverse žiriju sjede Davor Bruketa, Anamaria Todorić, Mia Biberović, Dalibor Matanić, Maja Šplajt, Ivan Lovreček, Dunja Ivana Ballon, Ivan Ljubičić, Nebojša Grbačić, Aleksandra Milovanović, Vanja Šebek, Matej Lončarić i Nebojša Taraba.

Oriđiđi Video Awards i 24sata slave kreativne i originalne video kampanje na digitalnim platformama. Na virtualnom spektaklu u lipnju ove godine, u metaverseu ćemo nagraditi najoriginalnije digitalne video kampanje i video content kreatore. Čak više od 100 videa prijavili su brendovi, agencije i video content kreatori tako da je konkurencije poprilično ozbiljna.

Prijavljene videe će ocjenjivat naš strogi, ali pravedni i stručni žiri. Ljudi koji će pregledavati i ocjenjivati prijavljena videa dolaze iz različitih područja, različitih generacija. U prvom metaverse žiriju sjede Davor Bruketa, Anamaria Todorić, Mia Biberović, Dalibor Matanić, Maja Šplajt, Ivan Lovreček, Dunja Ivana Ballon, Ivan Ljubičić, Nebojša Grbačić, Aleksandra Milovanović, Vanja Šebek, Matej Lončarić i Nebojša Taraba.

- Članovima žirija, osim što su stručnjaci u svojim područjima, zajedničko je što svi obožavaju videa, radili su neki oblik produkcije i svi su bez dlake na jeziku. Prijavljene videe za Oriđiđi Video Awards ocjenjivat će po kriterijima: originalnost i kreativnost, privlačenje pažnje i kvaliteta izvedbe - pojašnjava Matej Lončarić, direktor i osnivač 24sata video produkcije, JoomBoosa i Miss7.

Video je 'kralj' posljednjih godina, a tržište je napokon počelo shvaćati koliko je bitan u digitalnim platformama te se podrazumijeva da ako danas ne stvarate video da zaostajete za konkurencijom. Metaverse više nije tajanstvena novotarija već još jedna od hit ‘platformi’ za bolju vidljivost brendova, ali i prostor gdje se dolazi do neke nove publike. Kod metaversea nije naglasak samo na prelazak na novi nivo, nego u stvaranju veza s drugima.

VIDEO>>Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije