Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras ona kuha

Ruža iz 'Večere za 5' nikako nije sjela gledateljima: 'Kvarna kalkulatorica, uvijek nađe prigovor'

Foto: RTL/Screenshot
1/9
03.06.2022.
u 13:17

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica Blaženka pripremila je prave domaće specijalitete, poput krumpiruše i čobanca, a za to je osvojila visoke bodove.

Blaženka je goste dočekala u društvu svojih unuka odjevenih u narodnu nošnju, što je posebno iznenadilo kandidate: „Unučići su bili preslatki, to me baš oduševilo!“ kazala je Ruža.

Nakon ukusnog domaćeg aperitiva Blaženka je gostima za predjelo ponudila pitu od krumpira – krumpirušu. „Pita je bila baš pravog okusa, onakva kakva i treba biti pita krumpiruša“, kazala je Sabina dok je Nataša zaključila: „Pita od krumpira nikad ne može imati loš okus.“

Za glavno jelo domaćica je pripremila tradicionalno slavonsko jelo – čobanac. „Bilo je prefino, pikantno i ljutkasto do neke mjere“, rekla je Nataša, a Ruža je komentirala: „Jako ukusan i pikantan čobanac, ja to obožavam!“

Blaženka je za desert servirala tortu od malina i mascarpone sira koja je Ivanu bila previše kisela, no ostali su pohvalili okus slastice. „Izgled deserta je bio lijep, primamljiv i bilo je puno voća. Volim kisele deserte i svaki desert koji sadrži voće obično bude malo kiselkast“, pojasnila je Sabina. 

Sabina je Blaženkinu večeru ocijenila desetkom jer joj je sve bilo ukusno, baš kao i Nataši: „Sve je bilo odlično i domaćica je bila vesela!“ A desetku je dobila i od Ivana: „Potrudila se i napravila je super večeru!“ Jedino joj je Ruža dala ocjenu 9 zato što joj krumpiruša nije bila onakva kakvu je očekivala. Tako je Blaženka ukupno zaradila visokih 39 bodova te trenutačno dijeli prvo mjesto s bajkerom Ivanom.

Unatoč visokim bodovima, gledatelji su primijetili da je Ruža poprilično kritična, ne samo prema Blaženki već svim kandidatima ovaj tjedan, zbog čega misle kako kalkulira za svoju večerašnju večeru.

"Bože zar moraju tako ružni komentari. Sve se može reći i na kulturan i lijep način", "Previše ružnih kritika..", "Ajoj pobijedit će Ruža. Ovi četvero samo desetke daju i eto nepravde", "Dok nije počelo prvo ocjenjivanje odmah sam rekla da je Ruža kvarna kalkulatorica i nisam se prevarila", "Ruža, kako ružno to nježno kalkuliranje", "Ruža kalkulira, ona jedina uvijek nađe neki prigovor....", "Ružno je reći, ali stara kalkulatorica je pokvarena osoba,dajte joj svi po 5 sutra, ostali super", pisali su brojni gledatelji. 

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Ruža kuha večeras, a kako će završiti tjedan, morat ćemo pričekati. 

VIDEO Fanovi Johnnyja Deppa oduševljeni presudom, on izjavio: 'Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije