Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.12.2010. u 12:00

Ima pravo Maričić, u Hrvatskoj je sve moguće. Ništa nije neobično.

Žarko Maričić, vanjski suradnik Zagrebačkog holdinga, živi je primjer kako se u Hrvatskoj dobro živi. Sa svojom plaćom od 19.900 kuna, piše Jutarnji, uspio je sagraditi luksuznu zgradu s četiri stana veća od sto kvadrata u Remetama i kupiti još tri stana u Maksimiru, sve u svemu ukupne vrijednosti od oko 8,5 milijuna kuna. Na pitanje novinara odgovara da mu “nikako nije jasno što je neobično u činjenici da posjeduje sedam stanova”. Ima pravo Maričić, u Hrvatskoj je sve moguće. Ništa nije neobično.

Kerum popis poroka proširio i na kockanje
Željku Kerumu, uhvaćenom u mrežu poslovnih i ljubavnih jada, soli na rane stavili su radnici iz njegova skladišta, koji su novinarima ispričali kako se pred njima kockao s dobavljačem u paletu kave. I dobio.

Nesigurna veleposlanstva
Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova i europskih integracija, krenuo je u veliku i skupu akciju opremanja hrvatskih veleposlanstava kako bi postala sigurnija mjesta za rad. Desetak ambasada i konzulata uskoro će biti opremljeno suvremenom tehnologijom za videonadzor i protuprovalnu zaštitu. Bit će tu digitalnih videosnimača, najmodernijih kamera i pojačala, senzora pokreta i dima, a sve prema standardima EU koji inzistira na suvremenoj opremi za nadzor i zaštitu. Koliko će nakon svega veleposlanstva biti sigurna drugo je pitanje, jer nakon afere WikiLeaks posve je jasno da im opasnost ne prijeti od provalnika s pajserom, nego od zviždača s USB stickom ili vještih hakera koje senzori pokreta neće ni vidjeti.

Komentara 10

OB
-obrisani-
12:42 04.12.2010.

Recept za uspijeh u Zagrebu je jednostavan. Učalniš se u SDP i stanovi, auti i vlast su tu. Taj isti SDP već godinama vlada Zagrebom dje je korupcija i pljačka dobrano premašila onu u Africi i Južnoj Americi. SDP su u Zagrebu gradili javne WCe po cijeni od 11 000 eura m2. Teško da toga ima i u Africi.....

PO
ponekad
17:49 04.12.2010.

to je tako kada Zagrebačke kumice kakaju zlato pa im treba i zlatni wc.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
09:57 05.12.2010.

Proleteri svih zemalja ujedinite se !!!! U HDZ i SDP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?