Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI 29:22

Fantastični Zagreb srušio Kiel u Areni!

Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
17.09.2015.
u 20:47

- Rezultat možda i nije realan jer je Kiel velika ekipa. Imali smo oscilacija i ranije smo mogli napraviti razliku. Ovo je samo jedna utakmica i velik je put još pred nama. Ne treba biti euforičan, treba samo nastaviti s radom - rekao je Vujović.

Velika pobjeda PPD Zagreba na startu Lige prvaka. Zagrebaši su u Areni pred oko 6.000 gledatelja svladali veliki Kiel sa 29:22. Kiel je i prošle sezone pao na otvaranju u Areni, a danas je doživio još teži poraz.

Bila je to odlična partija Zagrebaša koji su na poluvrijeme otišli s vodstvom 13:11. Gosti su sredinom drugog dijela poveli 20:18, no momčad Veselina Vujovića tu nije klonula. Uz fantastičnu obranu na čelu s vratarom Ivićem napravila je seriju seriju 15:2 i riješila pitanje pobjednika.

Horvat je iskoristio dva sedmerca za 25:21, a u idućem napadu je došlo do tučnjave između Toft Hansena i Horvata nakon koje je Horvat dobio crveni karton, a Zagreb četiri minute morao igrati s igračem manje. No, ni to nije pomoglo Kielu koji je na kraju poražen sa sedam razlike.

- Rezultat možda i nije realan jer je Kiel velika ekipa. Imali smo oscilacija i ranije smo mogli napraviti razliku. Ovo je samo jedna utakmica i velik je put još pred nama. Ne treba biti euforičan, treba samo nastaviti s radom - rekao je Vujović.

Kod Zagreba su Stepančić i Horvat zabili po šest golova. U momčadi Kiela Dahmke je postigao devet pogodaka, dok je Zagreb odlično zatvorio Domagoja Duvnjaka koji je upisao samo dva gola.

>> Nakon samo dva mjeseca rada 
s Vujovićem htio otići iz kluba

Komentara 11

ZV
Zvolen3
21:07 17.09.2015.

Vujo majstore opet si slomio kladionice !

Avatar flame
flame
21:43 17.09.2015.

E, da...ni od prijašnjeg Arsenala nema ni A... Kiel je samo 10 puta skuplji...

DG
damir.geo
21:47 17.09.2015.

Mozda je vrijeme da Vujovicu ponude mjesto trenera reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije