Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ OKA

Josip Valčić: Nesreća s Bieleckim u meni je ostavila dubok ožiljak

Bielecki
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2015.
u 12:24

– Jedino zbog čega mi je malo lakše je to što je Karol Bielecki nastavio karijeru, što se nije morao oprostiti od sporta koji toliko voli

Jedna od najgorih ozljeda na rukometnim parketima dogodila se 2010. Hrvatska i poljska rukometna reprezentacija igrale su u Kielceu prijateljsku utakmicu. U osmoj minuti vrijeme je stalo. Karol Bielecki je ostao ležati na parketu.

– Znao sam da neće dobro završiti, osjetio sam kako moj prst prodire u njegovo oko – rekao je Josip Valčić za 24sata.

Valčić je loptu htio dodati, ali je Poljak naletio na ispruženi prst.

– Prošlo je četiri i pol godine, ali taj nesretni događaj ostavio je dubok ožiljak u meni. Nemoguće mi je to zaboraviti, gurnuti to sa strane. Jedino zbog čega mi je malo lakše je to što je Karol Bielecki nastavio karijeru, što se nije morao oprostiti od sporta koji toliko voli.

Liječnici nesretnom Poljaku nisu uspjeli spasiti oko, ali nije odustao od rukometa. Danas igra s posebnim naočalama.

>> Poljaci su nam mušterije, siguran sam da ćemo pokazati pravo lice

Komentara 1

SA
SI aka SI
15:09 28.01.2015.

Bieleckom još veći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije