Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN ZALJUBLJENIH

Razveselite voljenu osobu romantičnim putovanjem

30.01.2009.
u 14:27

Ako ne kolutate očima na spomen Valentinova, a imate barem malo vremena i nešto dublji džep, svakako razmislite o romantičnom putovanju za dvoje na ovaj dan. Takvo putovanje moglo bi, osim odličnog odmora, biti i veliko iznenađenje za vašeg partnera. Stoga, želite li sebi i svojem partneru priuštiti nezaboravno Valentinovo, Adriatica.net preporučuje odlazak u neku od udobnih hotelskih oaza na Jadranu.

Iz turističke agencije Adriatica.net poručuju kako je jedina vaša obaveza prepustiti se najljepšim trenucima udvoje, a krenete li 13. veljače prema Krku, dobit ćete uz Valentinovo i priliku za uživanje u karnevalskom slavlju. Po atraktivnoj cijeni od 460 kuna po osobi, Adriatica.net nudi i dva polupansiona u hotelu Malin s tri zvjezdice, a bit će organiziran i bal pod maskama uz odličnu glazbu i ples.

Želite li Valentinovo obilježiti odlaskom na neko putovanje u inozemstvo, idealna prilika bila bi posjet Londonu. Provesti Valentinovo u ovom gradu u kojem se brojnim događanjima svakodnevno slavi život, a samim time i ljubav, jedinstveno je iskustvo. Četverodnevno putovanje u London počinje 12. veljače i to po cijeni od 2990 kuna. U cijenu je uračunat zrakoplovni prijevoz iz Zagreba i tri noćenja u hotelu s četiri zvjezdice.

Romantično Valentinovo možete provesti i u najomiljenijemu egipatskom odmaralištu - Sharm el-Sheikhu. Polazak je organiziran iz Ljubljane 14. veljače, a cijena od 3690 kuna uključuje zrakoplovni prijevoz iz Ljubljane i sedam polupansiona u hotelu Noria resort s četiri zvjezdice. Iz Adriatice.net poručuju da je obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe i vizu.

Ako niste u mogućnosti otputovati na sam dan Valentinova, Adriatica.net ima jednu privlačnu ponudu i dan kasnije. Naime, dan nakon Valentinova idealan je za putovanje u Egipat i otkrivanje tajni Nila. Polazak je 15. veljače, a osmodnevno putovanje po cijeni od 6990 kuna, osim zrakoplovnog prijevoza iz Zagreba, uključuje transfere u Egiptu, šest noćenja i smještaj u hotelu i na brodu s pet zvjezdica. Ovo putovanje pravo je carstvo za istraživanje grobnica, muzeja, prirodnih ljepota i koncerata, a posebno iskustvo je krstarenje Nilom, pa i kupnja na bazarima. Ovakvo putovanje na dlanu nudi svijet avanture, zabave i zadovoljstva.

Iz Generalturista kažu kako je ove godine većina putnika odabrala europska putovanja za Valentinovo, a da su najprodavaniji aranžmani za Pariz, poznat kao grad ljubavi. U Generalturistu cijena za četiri dana u tome romantičnom gradu, uz prijevoz zrakoplovom, iznosi 2890 kuna. Osim toga, Generalturist u svojoj ponudi za Valentinovo ima i razna primamljiva wellness-putovanja. Tako možete za 899 kuna od 13. do 15. veljače otići u Rogašku Slatinu u hotel Sava s četiri zvjezdice, a ponuda uključuje polupansion, svečanu večeru za Valentinovo, sportsku relaksacijsku masažu te upotrebu bazena i saune.

Želite prijaviti greške?