Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.03.2010. u 19:55

Premda u napisima i razgovorima o “slučaju Pilsel” u posljednjih desetak tjedana ama baš nitko nije spomenuo premijerku Jadranku Kosor, ona je bila središnja tema u emisiji “Nedjeljom u dva” u kojoj je Aleksandar Stanković razgovarao s Dragom Pilselom.

Stanković je zloporabio svoga gosta od kojega je iznudio priznanje da bi i njegova kritičnost prema premijerki mogla biti razlog njegova razlaza s Uredom predsjednika. To je posve nezamislivo jer analitičar u Uredu – a to je trebao biti Pilsel – i ne bi bio u prilici za stvaranje zle krvi između Pantovčaka i Banskih dvora.

Dakle, namjera je bila očita, više od pola emisije iskorišteno je za napad na premijerku. Lik posve izvan priče ubačen je u priču da bi se imalo koga smaknuti. Tako je emisija posve promašila povod i pogodila J. Kosor. A “egzekucija”, osim kroz Pilselovu glumu predsjednice Vlade, obavljena je i preko priče novinara Saše Kosanovića o srpskoj braći Drobac, koji su stanovali u stanu u kojem je sada premijerka.

Priča je doista potresna, ali i jednostrana jer osim njih u njoj ne govori nitko drugi tko bi imao drukčije argumente. Tako je još jednom, ovaj put preko leđa J. Kosor, ponovljen mit o nezaštićenim Srbima i bešćutnim Hrvatima i njihovoj vlasti. Očito se Stankoviću, koji je Kosanovićevu priču prenio iz emisije “Hrvatska uživo”, Kosanović svidio davno, kada je, ne jednom, u “Latinici”, kao s “vjerodostojnim svjedocima” o Gotovininim “ratnim zločinima” razgovarao s nekim dužnosnicima RS-a koji su, svi odreda, bili karadžićevci! Da ne kažem – četnici!

Komentara 25

OB
-obrisani-
23:48 22.03.2010.

Kosanović se sasvim dobro snašao u \"Novostima\" koje izdaje SNV (Srpsko narodno vijeće) i ni malo se ne razlikuje od svojih dosadašnjih \"reportaža\", naprotiv ! Ne bi ga se ni Savo Štrbac postidio ! A Dragu Grkovića Carlosa Pilsela Zvonimiraa Vjerana je gadljivo i spominjati.

MA
margaritas
09:13 23.03.2010.

bravo ivkosicu totalno promasena emisija sa uratkom sase kosanovica umjesto da stankovic inzistira da mu pilsel govori o imenima tajnim sluzbama koje remete ured novog predsjednika zbog cega je otisao s pantovcaka da ga malo ispita o kriminalu u sdp sdp ciji je clan voditelj se nasladuje pricom o stanu jadranke kosor

OB
-obrisani-
20:57 22.03.2010.

Hrvatska dalekoslijepnica je potpuno izgubila kompas. Oni piju, mi plaćamo. Danas Ivan Ljubičić uopće nije bio vijest u udarnom dnevniku HRT-a. Kosorica neka tuži te kreature.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?