Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto žene obično ostanu s nasilnicima? Znaju kako završe junakinje koje se usude prijaviti

01.12.2021. u 15:44

U našem sustavu za nepravomoćnu presudu zlostvaljaču treba čekati i više od godinu dana

Komentara 10

VI
vidum
15:57 01.12.2021.

Brišite, brišite. Sve što je istinito i pametno.

OB
obican
16:17 01.12.2021.

Zato sto krivosuđe radi za lopovsku osuđenu partiju. Zato sto krivosuđe nije nezavisno, zato sto ga je lopovska unistila

DU
Deleted user
16:30 01.12.2021.

Zašto ostanu s nasilnicima ? Pravo je pitanje zašto se udaju za nasilnike. Nanjuše lovu ili misle da im dotični može osigurati način života kojeg si same ne bi mogle priuštiti. A ima i onih koje " nisu znale kakavv je " ili onih koje su "mislile da će se dotični smiriti i promijeniti u braku"...😁Kao što u pravilu nisu nikog tražile savjet kad su se udavale (ili odlučile živjeti s nekim), bilo bi lijepo i pristojno od njih da okolinu ne dave svojim bračnim (i izvanbračnim) problemima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije