Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.10.2021. u 08:20

Najnovija kriza, jedna od najvećih od Daytonskog sporazuma, upalila je sve alarme u američkoj administraciji koja je i kreator Daytona, ali i europskim jer „balkanski sindrom“ nije tako beznačajan za europsko susjedstvo.

Komentara 4

VL
????
08:54 27.10.2021.

Mostar, jel to dogovor da zapravo Srbi budu gazde jer imaju presudnog zastupnika u gradskoj skupštini? Kaj se onda ne dogovore da tako neki Hrvat ima odlučujući glas u Banjoj Luci i Sarajevu?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:33 27.10.2021.

Gluposti. Mostar je bio ustupak Bakira Čoviću u zamjenu za podršku u drugim dijelovima Federacije jer su građanske opcije opasno počele nagrizati prevlast SDA. Međutim na nacionalnoj razini platforma "građanske" a u stvari " bošnjačke države " je opcija koju SDA nikada neće napustiti . Zato je uspostava 3 entiteta jedina moguća opcija opstanka BiH. Svaki entitet neka bira svog člana Predsjedništva. Pa neka se Komšić kandidira u Hrvatskom entitetu. Svaka druga opcija vodi u raspad BiH. Pa nisu Srbi glupi da ne vide što im se sprema kada Bošnjaci "likvidiraju " Hrvate. Samo što iza njih stoji Rusija a iza nas nitko. Ta nekakva briga i podrška EU je politički slaba a vojno nikakva i motivirana je samo strahom od novog rata na Balkanu.

HA
Habuhabuhabu
11:42 27.10.2021.

Kao da osim tri stada ovaca, niko drugi ne živi u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije