Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Postoji li netko tko predsjedniku Republike može reći: Dosta, Basta!

14.07.2021. u 08:15

Možda bi glasnogovornik Pantovčaka mogao izdavati priloge za razlikovni rječnik Milanovićeva žargona i standardnog hrvatskog jezika

Komentara 71

MA
Majkomoja
08:55 14.07.2021.

Vidi ti demokrata Krasneca, on bi zabranjivao. Pa nemože to baš tako

Avatar Navajo
Navajo
09:27 14.07.2021.

Ovo sto je rekao za Hrvate u B I H, sve je točno i ispravno. Po Daytonskom i ostalim ugovorima, Republika Hrvatska je dužna voditi brigu , a isto tako iz nacionalnih interesa dugačke granice koju dijelimo s B I H.

KU
Kultura
08:46 14.07.2021.

Puna podrska Predsjedniku. Razbucaj tu zabokrecinu i samo saspi svim licemjerima u lice sta ih ide. U toj politickoj zabokrecini, hrvatskoj, europskoj, svjetskoj, nebitno, svi iz politike izlaze kao milioneri, a narodu drze predavanja o moralu. Milanovicu nisam ti dao glas, svjetonazorski smo daleko, ali sad mi je drago da si pobjedio. I veseli me da ces im jos 4 god zagorcavat zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije