Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARINKO JURASIĆ

Milanović se ponio kao slon u staklani, ali Vruja je sramota pravne države

Milanović u Karlovcu na promociji monografije Specijalne jedinice Grom
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
06.07.2021.
u 13:13

Ideološki principijelna Sandra Benčić sigurno nije mislila na SDP-ova ekonomista Mišela Jakšića govoreći o zastupnicima kojima je pravno znanje na razini “pogledao sam tri američka filma o Vrhovnom sudu”

Komentara 8

FR
franc251
14:00 06.07.2021.

I što sad? Otpustiti sve suce i policajce uhljebljene za vrijeme vladavine sdrpa, tako da bude moguće i sdrpovcima stat na rep?

MA
matkopeic
13:58 06.07.2021.

Milanović je stara komunistička škola, svoje nedamo a tuđe grabimo. Isto vrijedi i deviza, nije bitno što je kriv, jer je naš.... Nema predaje

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:40 06.07.2021.

Mišel Jakšić je Mršićeva škola. A Mršić je SKJ-SDP. Jakšić je politička neznalica, humor od čovika. Dosta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije