Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRABAR KITAROVIĆ:

'Zadovoljna sam sučeljavanjem, ja sam bila ja'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Screenshot Youtube
1/2
05.01.2015.
u 11:59

Konačno smo imali malo više vremena progovoriti o svom programu, rekla je HDZ-ova kandidatkinja

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo jučerašnjim sučeljavanjem s Ivom Josipovićem na RTL-u, prvim u drugom krugu izbora.

– Mislim da je prošlo dobro. Ja sam zadovoljna, konačno smo imali malo više vremena progovoriti o svom programu da hrvatski birači malo više vide što je to što im nudimo jer mislim da dosad nije bilo prigode, neću reći u sučeljavanjima, nego uopće u kampanji da široko gledateljstvo sazna za što se zapravo zalažemo gospodin Josipović i ja – rekla je Grabar Kitarović.

Na pitanje misli li da je bila bolja, rekla je: "Ne znam, ja sam bila – ja",  Odgovaralo joj je što je u sučeljavanju sudjelovalo samo dvoje ljudi jer tada mogu parirati jedan drugome. Zaključila je da će birači odlučiti tko je pobijedio.

>> 'Sada je očito da je Kujundžić bio rezerva na klupi HDZ-a'

>> Ozbiljan gaf Kolinde Grabar Kitarović na sučeljavanju koji nitko nije primijetio

Komentara 58

LI
lika64
12:13 05.01.2015.

bravo, istinska Hrvatska je zadovoljna s sinoćnjim nastupom buduće Predsjednice

CO
colonia
12:13 05.01.2015.

Predsjednice nasa Kolinda,iz Vasih ociju se vidi ljubav za Hrvatsku i to narod prepoznaje!Hrabrost zraci iz Vas.Vole Vas Hrvati i svi dobri ljudi!

DO
doktorica
12:15 05.01.2015.

Bravo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije