Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivo josipović:

Ključna pitanja danas nisu 'Tko je jugokomunjara' i 'Gdje si bio ’45'?

Ivo Josipović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
30.12.2014.
u 19:10

"Vjerovat ću u iskrenost te isprike onda kada se ogradi i od onih autora po portalima koji brutalno vrijeđaju mene, moje suradnike, obitelj i prijatelje."

"Slažete li se sa mnom da je danas ključno pitanje mladih '"Gdje ću naći posao'", a ne "Tko je jugokomunjara" i '"Gdje si bio ’45"? Moramo se okrenuti budućnosti, a ne neprestano vraćati u prošlost", napisao je u statusu na svom službenom Facebook profilu Ivo Josipović, koji će se 11. siječnja u drugom krugu za drugi predsjednički mandat boriti s HDZ-ovom kandidatkinjom Kolindom Grabar Kitarović.

Josipović je na taj način komentirao objavu varaždinskih HDZ-ovaca koji su na Facebooku vrijeđali njegove glasače. Njegova protukandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović danas se ogradila od objave na Facebook-profilu varaždinskog ogranka mladeži HDZ-a u kojoj se glasače Ive Josipovića naziva "jugosmradovima i njihovom orjunaškom decom".

No, njezin protukandidat u drugom krugu predsjedničkih izbora, Ivo Josipović, sumnja u iskrenost te isprike. – Vjerovat ću u iskrenost te isprike ona kada se ogradi i od onih autora po portalima koji brutalno vrijeđaju mene, moje suradnike, obitelj i prijatelje i kada se prestane s njima igrati igre dobrog i lošeg policajca – komentirao je Josipović ispriku Kolinde Grabar Kitarović.

"Negativna, crna kampanja"

– Vjerovat ću joj kada se ogradi od kriminalne prošlosti stranke koje je kandidat i brojnih neistina koje dolaze iz njezinih redova – kazao je Josipović te dodao da će joj vjerovati tek onda kada obeća da će zaista ostati u Hrvatskoj "i kada izgubi izbore".

– Volio bih da prestane ta igra dobrog i lošeg policajca i ta negativna, crna kampanja koju umjesto Kolinde Grabar-Kitarović radi netko drugi – zaključio je Josipović.

>>'Preživjeli jugosmradovi sad biraju Yusipovića'

>>Grabar-Kitarović: Ograđujem se od komentara mladeži HDZ-a, to je nedopustiv rječnik

Komentara 321

DU
Deleted user
17:33 30.12.2014.

. Izvinite na pogrešci: Vrijeđanje je out, isprika je in. Ali gospodine to vrijedi i za Vaše prijatelje. Ne izigravajte žrtvu, to Vam teško prolazi među građanima HR.

TR
Trajkovski
17:49 30.12.2014.

Kolinda se ispričala za nepromišljeni postupak člana HDZ-a, ali ne sjećam se isprike Josipovića ili bilo koga iz SDP-a za one "prelijepe" komentare dr. Nenada Horvata...

DA
dasdase
17:23 30.12.2014.

tik-tak, tik-tak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije