Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do iduće godine!

Raskošnim vatrometom tisuće partijanera pozdravilo se od Ultra Europe festivala

Ultra Europe Festival
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/36
Autori: Hina, Andrea Solar
18.07.2016.
u 09:00

U najveći party u Dalmaciji mladi su stigli iz 143 zemlje svijeta, a navodi se broj od oko 60.000 posjetitelja u održana dva dana festivala

Četvrti Ultra Europe festival elektronske glazbe završio je jučer u Splitu spektakularnim vatrometom na Poljudu.

Unatoč otkazanom prvom danu otvaranja, svim posjetiteljima karte kupljene za prvi dan festivala vrijedile su sve do njegova zatvaranja. Preostala dva dana festivala organizatori su se pobrinuli da partijanerima ne nedostaje zabave uz nastupe 160 svjetskih DJ-a.

Posljednji dan Ultre na Poljudu čula su se zanimljiva imena elektronske glazbe, među kojima su bili David Guetta, Afrojack, Markus Schulz, Bass Jackers, Gouryella, Martin Garrix te Hardwell. U najveći party u Dalmaciji mladi su stigli iz 143 zemlje svijeta, a navodi se broj od oko 60.000 posjetitelja u održana dva dana festivala.

"Zaista je sve proteklo u najboljem redu i Split je po tko zna koji put opet briljirao. Vjerujem da se vidimo i sljedeće godine", rekao je Luka Jureško iz Odjela komunikacija Ultra Europe festivala.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: Borna Filić/Pixsell

>> David Guetta na Ultri: Hrvatska, osjećate li ovo? Ovo je nevjerojatno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije