Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saša cvetojević

'Hrvatske skijašice su lomile kosti i živjele po brdima, ali od toga ne mogu zaraditi prosječnu plaću'

Hrvatske skijašice
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
04.01.2015.
u 09:48

"One su lomile kosti, trenirale danima na minus beskonačno, izostajale iz škole, živjele po brdima koja ne možemo naci na karti. Od svega toga one ne mogu zaraditi neku prosječnu placu. Jedina šansa im je ući u reprezentaciju."

Poznati hrvatski poduzetnik Saša Cvetojević usporedio priču hrvatskih skijašica s biznisom.

"Odricanje ovih djevojaka i njihovih roditelja je omogućilo njihov sutrašnji start. Neki su prodavali kuće, neki dizali kredite. One su lomile kosti, trenirale danima na minus beskonačno, izostajale iz škole, živjele po brdima koja ne možemo naci na karti. Od svega toga one ne mogu zaraditi neku prosječnu plaću. Jedina šansa im je ući u reprezentaciju. Osigurati novac za opremu i treninge. I to, opet samo privremeno. To je profesionalni sport. I onda, nadaš se da ces ući u prvih 30 bar na jednoj trci. Imaš svojih cca minutu i pol za pokazati sto si radio zadnjih desetak godina. I najmanja greška dovodi do toga da te oni na cilju niti ne dočekaju. I onda - kazete da je business težak? Da ne možete uspjeti u poduzetništvu? Je li morate bit u 30 najboljih na svijetu da bi živjeli od onog sto radite?", napisao je Cvetojević na Facebooku.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Saša Cvetojević - usporedio težak život skijaša s kompetetivnošću u biznisu

>> Želim skijati kao Janica 
– jednostavno i uvijek na pobjedu

>> Saša Tršinski: Bude li trebalo, neću više skijati za Hrvatsku

Komentara 19

Avatar MarsalBrozTito
MarsalBrozTito
10:08 04.01.2015.

Pa koga briga, sta se ne late motike, tave, i metle, da nesto rade, kome su skije dale kruha osim onih desetak genijalaca zaista talentiranih u povijesti sporta. Danas se svaka susa baca sa brda, glumi prvaka svijeta, a ne znaju tko im glavu nosi, ne znaju cestito skuvat rucak materi. Sve to poslati na livadu, dati dvije ovce da cuvaju i par krava, i eto ti posteno zaradjene place.

DU
Deleted user
10:31 04.01.2015.

U čem je fora s ovolikim guranjem gosp. Cvetojevića u medije zadnje vrijeme? Doslovno "iskače iz paštete" :D

DU
Deleted user
10:27 04.01.2015.

Hajmo se izbaciti da damo placu za nase cure koje bi skijale. Platimo i doprinose. I treneru i masazeru isto. Evo mozemo i kuhara u Austriju s njima da kuha sarmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije