Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivači aktivni

Hope Solo: U olimpijskom selu seks je na svakom koraku

Federica Pellegrini (1)
AFP
06.08.2012.
u 16:55

– Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud? – odgovorila je plivačica Pellegrini na prijedlog svog dečka

Olimpijske igre najveći su san gotovo svakog sportaša, nešto za što radiš cijeli život. U razgovoru sa svakim tko je iskusio draž Igara može se čuti da je boravak u olimpijskom selu nenadmašan; tisuće vrhunskih sportaša na jednom mjestu, druže se, zabavljaju, vesele se jedni s drugima, zajedno tuguju...

Daily Mail istražio je kakva atmosfera vlada u olimpijskom selu u Londonu pa se tako tamo mogu vidjeti Kazahstanci koji slave medalju s Pakistancima, hrvatska košarkašica igra bilijar s venezuelskim mačevaocem, neki samo treniraju, neki su osnovali knjižnicu u kojoj se čita ljubavna poezija... Posebna su priča, naravno,  ljubavne aktivnosti među sportašima.

Primjerice, talijanska  plivačica Federica Pellegrini u vezi je s kolegom iz reprezentacije. Fillipo Magnini želio se koncentrirati samo na sport, ali Federica mu nije dopustila.

– Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud? – odgovorila je plivačica Pellegrini na prijedlog svog dečka  o suzdržavanju tijekom Olimpijskih igara.

A nisu oni jedini koji se ne mogu suzdržati. Nisu uzalud organizatori podijelili 150 tisuća kondoma sportašima u selu, kojih ima oko 10 tisuća. U prijevodu, svaki sportaš dobio je 15 kondoma. I oni se nemilice troše, barem tako kaže američka nogometašica Hope Solo.

– Puno sportaša seksa se na Olimpijskim igrama. Kada se prisjetim samo Pekinga... Seksali su se na otvorenom, na travi, među zgradama.. Svugdje...

Prema istraživanju, najviše seks prakticiraju plivači i plivačice...

Očigledno, zabave u olimpijskom selu ne nedostaje.

Ključne riječi

Komentara 16

CA
canajrasim
17:44 06.08.2012.

Adrenalin je visok, mora se utrositi ......he,he

CA
canajrasim
17:46 06.08.2012.

Kazu da je slika vrijedna 1000 rijeci .....Je li to razlog da je VL stavio ovu ???

MA
mastif
08:10 07.08.2012.

kad ja mrknem onu svoju drugi dan bez problema natovarim 40metara drva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije