Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNOST I ODRICANJE

Premijer Orešković čestitao Sari Kolar: Cijela Hrvatska ponosi se tvojim zlatom!

Sara Kolak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
19.08.2016.
u 12:04

"Hvala na sjajnom rezultatu, na skromnosti, na odricanjima i trudu koji si uložila! Cijela se Hrvatska ponosi Tvojim zlatom!", stoji u čestitci predsjednika Vlade.

Predsjednik Vlade RH Tihomir Orešković uputio je danas čestitku mladoj hrvatskoj atletičarki Sari Kolak povodom osvajanja zlatne medalje u bacanju koplja na Olimpijskim igrama u Rio de Janieru.

"Draga Sara, hvala na prekrasnoj vijesti iz Rija. Od srca Ti čestitam na osvojenom olimpijskom zlatu, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, i želim jednako uspješan nastavak sportske karijere. 
Hvala na sjajnom rezultatu, na skromnosti, na odricanjima i trudu koji si uložila! Cijela se Hrvatska ponosi Tvojim zlatom!", stoji u čestitci predsjednika Vlade.

>> Senzacionalna Sara Kolak osvojila olimpijsko zlato za Hrvatsku u bacanju koplja!

Komentara 3

Avatar imotska115
imotska115
13:26 19.08.2016.

Bravo Sara, samo puno pohvala na uspjehu. Ovako se promotira Croatia, neznam da ste prepoznali da vecina atleticata ima samo malu zastavu na dresovima ali nasa Sara ima veliko Croatia na svom dresu.

DU
Deleted user
16:36 19.08.2016.

Tihomir je bez medalje. Jer za medalje se Mora mukotrpno raditi. A ne ka vi tehnički nokautirani premijer. Sto radiš u našoj zemlji.

WA
waltercronk
13:47 19.08.2016.

Da završite s tim likom. Jel potrošio jedno 100.000 kn za prijevod čestitke..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije