Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

Luda utakmica, neka ovako bude i u četvrtom pretkolu!

Zoran Mamić
Marko Lukunic/PIXSELL
04.08.2015.
u 21:45

Prošle godine smo igrali odlično i trebali zabiti pet-šest golova pa smo ispali protiv Aalborga, a sada nismo bili tako dobri i prošli smo dalje, kaže trener Dinama.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je nakon uzvratne utakmice s Moldeom (3:3) zadovoljan prolazom plavih u četvrto pretkolo Lige prvaka.

- Čestitka Moldeu na odličnoj utakmici, a mojoj momčadi na prolazu. Luda utakmica... Što reći? Zbog ovakvih utakmica je nogomet najpopularniji sport na svijetu. Za momčad, mene kao trenera i cijeli klub je bilo najvažnije proći dalje, a za neku analizu utakmice i zašto smo dobili tri gola će biti vremena u danima koji dolaze – rekao je trener pa dodao: 

- Kao treneru mi nije bilo lako voditi 3:0 pa se na kraju boriti za prolaz, ali  tako je to u nogometu... Prošle godine smo igrali odlično i trebali zabiti pet-šest golova pa smo ispali protiv Aalborga, a sada nismo bili tako dobri i prošli smo dalje.

Dinamo je osigurao europsku jesen na što je trener sa smiješkom rekao: 

- Što se mene tiče ja bih htio da isto ovako bude u play-offu Lige prvaka.

>>Dinamo nakon drame u Norveškoj ipak osigurao jesen u Europi!

>>Evo tko sve stoji Dinamu na putu do ulaska u Ligu prvaka

Ključne riječi

Komentara 14

PR
pravica
22:14 04.08.2015.

Zorane prespavaj, ujutro svjež stani pred ogledalo i podnesi neopozivu ostavku...... Idi molim te idi...........

BJ
bjafra
22:07 04.08.2015.

Nije on lud on je tup!

DU
Deleted user
21:57 04.08.2015.

mahmune... analiziraj si di ti stoji tvoj experiment gochalo kod prvog gola molde, i kako vrsno blokira centarsut za 3:3 ... odi sam molim te, preuzmi lokomotivu pa tamo experimemtiraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije